23948sdkhjf

Medaljer til Slagter Lampe-produkter

Otte forskellige pølser fra Slagter Lampe fik medaljer på den tyske fagmesse for slagtervarer, Süffa. Både klassiske og nyudviklede produkter faldt i de tyske fagdommeres smag.
Kendetegnende for alle de otte pølseprodukter er, at de er hentet lige ud af produktionslokalet:

- Vi sætter et højt kvalitetsniveau for os selv og vores pølseprodukter, så vi har hentet de otte pølseprodukter tilfældigt ud i af vores aktuelle produktion. Vi ville have testet de produkter, som vores kunder også møder, fortæller slagtermester Steen Lampe, som ses på billedet med sin far, Bent Lampe.

Han bider især mærke i, at priserne er uddelt i Tyskland, hvor pølsetraditionerne går langt tilbage.

- Süffa-messen i Stuttgart er hjemmebanen for tysk pølseproduktion, og tyskerne tager ikke fejl af god pølsekvalitet, så derfor er vi ekstra stolte af den kvalitetsudmærkelse, som vi har fået, siger Steen Lampe.

Tradition og fornyelse
Blodpølsen, som blev guldvinder på Süffa, er en traditionel julespise i hele Danmark og for mange mennesker et højdepunkt ved julefrokosten. Blodpølsen er en kødløs pølse, hvor krydring og opskrift stammer fra Slagter Lampes etablering i 1939.

- I dag ved vi, at blodpølsen er fuld af jern, så den er præcis så sund, som vores mødre fortalte os, fortæller Steen Lampe, der samtidig kunne glæde sig over, at også de nyudviklede produkter fik medaljer.

- Med respekten for det gode håndværk udvikler vi konstant nye pølseprodukter, som vi oplever både cateringsektoren og forbrugerne tager til sig. Vores nyeste produkt Chorizio Brunch pølser, som fik sølvmedajle, er et godt eksempel, slutter Steen Lampe.

Fakta: Sådan fordelte medaljerne sig
Guld: Blodpølse
Sølv: Chorizo Brunch Pølser, Cheese BBQ, Valnødde Spegepølse, Hvidløgs Spegepølse
Bronze: Grov Landleverpølse, Kartoffelspegepølse, Pastaspegepølse.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063