23948sdkhjf

Skærpet straf i Gate Gourmet-sag

Tidligere direktør i Gate Gourmet, Amanda Jacobsen, fik mandag skærpet sin straf til 4 år og 6 måneders fængsel.
Det var udelukkende straffens længde, der var på spil for Amanda Jacobsen, da hun mandag var indkaldt til retsmøde i Østre Landsret. Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

I september måned afsagde byretten en fængselsdom på 3 år og 6 måneder for at have svindlet for 130 mio. kr. i sagen om hendes tidligere arbejdsgiver, Gate Gourmet.

Forsvarer Hanne Rahbæk forsøgte i Østre Landsret at få byrettens straf sat ned til 3 års fængsel med den begrundelse, at sagen allerede har haft store menneskelige omkostninger for Amanda Jacobsen. Hendes mand begik selvmord efter svindlen blev offentlig kendt og Amanda Jacobsen er nu alene med to børn. Desuden har Amanda tilstået sin forbrydelse og samarbejdet med politiet i opklaringen af sagen.

- Der findes ingen ord, der kan beskrive, hvor meget jeg fortryder det, jeg har gjort. Jeg kan desværre ikke trække tiden tilbage og gøre det om. Jeg skal i stedet stå til ansvar for det, og det vil jeg gøre, sagde Amanda Jacobsen ifølge Jyllands-Posten, da hun selv fik ordet.

Hun blev tydeligvis skuffet over at få forlænget sin straf, men anklager Hans Jakob Folker var godt tilfreds med en skærpelse af byrettens dom. Hans krav lød på mellem 6 og 7 års fængsel med henvisning til andre bedragerisager.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113