23948sdkhjf

Nyt laboratorie åbner for lovpligtige egenkontrolanalyser

Fødevareregionen lukker sit mikrobiologiske laboratorie i Esbjerg og det udnytter ISI Food Protection, som nu tilbyder et akkrediteret laboratorium for fødevarevirksomheder i øst.
Siden virksomheden startede for godt tre år siden, har ISI Food Protection udviklet løsninger til forbedring af holdbarhed og sikkerhed af en lang række forskellige fødevarer for kunder både i Danmark og i udlandet. Virksomheden har særlig ekspertise indenfor gær og skimmel, mælkesyrebakterier, Listeria monocytogenes, Salmonella, Campylobacter, og desuden også de såkaldte VTEC bakterier (verotoksin-producerende E. coli).

Nyansat kvalitetschef
Som en naturlig videreudvikling har virksomheden ansat en dyrlæge og mikrobiolog som kvalitetschef, og kvalitetschefens første opgave er at forestå akkreditering af de mikrobiologiske analyser, der udføres i virksomhedens laboratorier. Dette betyder, at fødevareproducenter vil kunne få foretaget alle de gængse lovpligtige mikrobiologiske analyser hos os i Aarhusområdet, som totalkim, sporedannere, enterobakterier, Listeria, Salmonella, Campylobacter, og mange flere.

Visionen er høj service for såvel store som små
- Vi har løbende udvidet vores kompetencer og tilbud, og vi mener at der mangler et fagligt orienteret levnedsmiddel-mikrobiologisk laboratorium på denne side af Storebælt, udtaler Anne Elsser-Gravesen, direktør for ISI Food Protection. Hun fortsætter:

- Vi kan tilbyde både de lovpligtige egenkontrol analyser og faglig rådgivning, hvis der er problemer, og vi vil som altid stå for høj kvalitet af analyseresultater samt rigtig god service, for såvel store som små producenter. Og selvfølgelig til en fornuftig pris, afslutter Anne Elsser-Gravesen.

Akkrediteringen vil være afsluttet i løbet af maj måned, og aftaler om egenkontrol analyser er allerede godt i gang.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079