23948sdkhjf

Nowaco sætter ny omsætningsrekord

Fødevaregrossisten kom ud af 2012 med et solidt resultat og den højeste omsætning nogensinde trods svære vilkår på flere markeder.
Nowaco A/S kom stærkt ud af regnskabsåret 2012 trods svære vilkår på flere markeder.

Med en omsætningsstigning på 13 procent til 1.997 mio. kr. krydsede Nowaco før-kriseniveauet fra 2008 og satte samtidig rekord for hele fødevaregrossistens historie.

På samme tid realiserede Nowaco et resultat før skat på 38,2 mio. kr., hvilket er 15 procent mindre end i 2011.

- Nedgangen i resultatet i forhold til 2011 kan henføres til vanskelige forhold på flere af de markeder, Nowaco opererer på. I sidste del af 2012 er disse forhold bedret væsentligt og forventes således ikke at få indflydelse på driften i 2013, siger direktør Preben K. Nielsen, som på samme baggrund anser resultatet for at være tilfredsstillende.

Fokus på bundlinje og geografisk udbredelse
I løbet af 2012 nåede Nowaco at købe varer i 62 lande og sælge til 81 lande. Alligevel ønsker Nowaco-ledelsen både at udbygge den geografiske tilstedeværelse samt at forbedre bundlinjen.

- Selskabets ledelse ser fortsat store muligheder for at fastholde og udbygge markedspositionen. Vi forventer således i de kommende år at udbygge såvel den geografiske tilstedeværelse samt produktsortimentet. På denne baggrund forventer vi i 2013 et resultat på lidt højere niveau end i 2012, oplyser Preben K. Nielsen.

Nowaco beskæftigede med udgangen af 2012 i alt 125 medarbejdere fordelt med 70 ansatte på hovedkontoret i Aalborg og 55 ansatte i datterselskaber/repræsentationskontorer.

Fødevaregrossisten er til stede i både USA, Brasilien, Argentina, Rusland, UAE, Indien, Hong Kong, Kina, Vietnam, Makedonien, Spanien og Polen med egne datterselskaber og repræsentationskontorer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109