23948sdkhjf

Nowaco vil opruste globalt

Den nordjyske fødevaregrossist ønsker at udvide medarbejderantallet oven på et 2012-regnskab, som bød på den højeste omsætning nogensinde.
Nowaco A/S er klar til at opruste på medarbejderfronten oven på et 2012-regnskab, som gav fødevaregrossisten den største omsætning nogensinde.

- Vi forventer en stigning i medarbejderantallet globalt. Seneste tilgang i 2012 er kontoret i Ho Chi Minh i Vietnam, hvor vi har store forventninger til en væsentlig forøgelse af eksporten herfra, siger direktør Preben K. Nielsen.

Læs også: Nowaco sætter ny omsætningsrekord

Nowaco beskæftigede med udgangen af 2012 i alt 125 medarbejdere fordelt med 70 ansatte på hovedkontoret i Aalborg og 55 ansatte i datterselskaber/repræsentationskontorer, som befinder sig i USA, Brasilien, Argentina, Rusland, UAE, Indien, Hong Kong, Kina, Vietnam, Makedonien, Spanien og Polen.

- En væsentlig del af vores forretning er nærheden til kunder og leverandører og vi er derfor repræsenteret med 13 kontorer i 12 lande. Vi har udelukkende lokalt ansatte på de enkelte kontorer hvilket efter vores mening er en væsentlig forudsætning for at drive en lokal repræsentation, oplyser Preben K. Nielsen.

I løbet af 2012 købte Nowaco varer i 62 lande, mens virksomheden solgte til 81 lande. Nowaco kan samtidig bryste sig af et internationalt snit, da ikke færre end 19 forskellige nationaliteter er repræsenteret i virksomheden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109