23948sdkhjf

Kohberg styrker direktionen

Kohberg opruster yderligere i kampen om at blive Danmarks foretrukne brødleverandør.
Kohberg går benhårdt efter at blive danskernes foretrukne brødleverandør. Og i bestræbelserne på at opnå den position lagde man i efteråret de fire Kohberg-virksomheder sammen til ét selskab og indsatte pr. 13. november Morten Hellesen som ny topchef. Og der før blev bestyrelsen styrket med ny formand og den internationale Carlsberg-profil Kasper Madsen.

Kohberg Bakery Group styrker nu endnu engang holdet. Denne gang med ansættelsen af ny økonomidirektør og divisionsdirektør for alle bagerierne.

Endnu en profil fra Carlsberg
Pr. 18. februar er Claus Loft ansat som ny divisionsdirektør/COO i Kohberg Bakery Group, hvor han får det daglige ansvar for alle bagerierne, indkøb og logistik og skal være med til at implementere Kohberg Bakery Group A/S’s nye strategi. Han har de sidste 10 år arbejdet hos Carlsberg Breweries, senest som Supply Chain Director/COO for Carlsberg Norway.

Læs også: Ny topchef i Kohberg

Økonomidirektør fra DACH
Pr. 1. marts er Anders Aagaard Andresen desuden ansat som Økonomidirektør/CFO. Anders Aagaard Andresen kommer fra Brightpoint (tidligere Dangaard Telecom), hvor han de seneste 7 år har bestridt flere ledende positioner, senest som Finance Director DACH.
Anders, der er uddannet Cand. Merc. Aud. og HD Regnskab, har en lang erhvervskarriere bag sig fra Abena Holding A/S, Focon Electronic Systems A/S og KPMG, og vil qua sin mangeårige erfaring være en vigtig brik i implementeringen af den fremtidige strategi for Kohberg Bakery Group A/S. Anders får det daglige ansvar for den samlede økonomifunktion, IT og IS.

Læs også: Kohberg Bakery Group henter international profil

Kohberg Bakery Group omsatte i 2011 for 976 mio.kr og beskæftiger ca. 550 medarbejdere. Hovedkontoret ligger i Bolderslev ved Aabenraa og koncernen driver bagerier i både Bolderslev, Haderslev og Tåstrup. Kohberg Bakery Group ejes af KOFF koncernen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093