23948sdkhjf

Bøde til fiskevirksomhed: Laks med listeria blev ikke tilbagekaldt

Fiskegrossisten Albanigades Fisk & Vildt i Kerteminde har på tre måneder fået tre indskærpelser, en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner fra Fødevarestyrelsen. 

Det skriver fyens.dk.

Fødevarestyrelsens kritik handler ikke mindst om, at fiskevirksomheden ikke har tilbagekaldt 96 laksesider, efter at der i marts blev påvist listeria i en prøve. 

Firmaet har ifølge styrelsen "ikke taget stilling til risikoen for, at produktet stadig er på markedet - eventuelt, hvis kunderne har indfrosset produkterne", skriver mediet.

Kritikken fra myndighederne går også på, at Kerteminde-virksomheden har undladt at mærke produkter med holdbarhed og ikke korrekt har placeret produkter i fødevarekategorier i henhold til mikrobiologiforordningen.

Direktør Jesper Levin fra Albanigades Fisk og Vildt erkender fejlene og siger til fyens.dk, at virksomheden arbejder "superhårdt" på at rette op.

- Engang i mellem er der noget, der slår ud, og det bør der selvfølgelig ikke være. - Da vi opdager det, er partiet solgt og spist, siger han om lakseprodukterne med listeria.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Schulstad-chef har givet ideerne frit løb - og medarbejderne en helt anderledes jul
Pebersauce er kaldt retur
Ulovlig anprisning: Salattøs lægger sig fladt ned
Rekordoverskud hos Hørkram, som solgte for over fire milliarder
Ekstraordinære udgifter trak mosteri i minus
Ny administrerende direktør tiltræder før tid i Salling Group
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094