Himmerlandskød fortsætter med at tage større dele af danske kreaturslagtninger.
For seks år siden rundede de 100.000 årlige slagtninger. Sidste år steg det antal til 122.000 og således sætter Himmerlandskød sig på 29 procent af andelen af landsslagtninger.
Det fremgår af Himmerlandskøds regnskab for 2022. Her fremgår det også, at det private...
Privat slagteri tager større markedsandele: Nu får de ansatte en længere arbejdsuge
Derudover skal der hyres en del flere folk, når det nye kreaturslagteri i Aalestrup kører på fuld kapacitet
Smilene har god grund til at være brede hos Himmerlandskød i Aalestrup - siden januar har det været nødvendigt at ansætte flere folk end først forventet for at kunne følge med de øgede ordrer fra Salling Group og Rema1000. Det fortæller administrerende direktør Lars Andersen (i midten). Arkivfoto: Laura Guldhammer
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer