Himmerlandskød fortsætter med at tage større dele af danske kreaturslagtninger.
For seks år siden rundede de 100.000 årlige slagtninger. Sidste år steg det antal til 122.000 og således sætter Himmerlandskød sig på 29 procent af andelen af landsslagtninger.
Det fremgår af Himmerlandskøds regnskab for 2022. Her fremgår det også, at det private...
Privat slagteri tager større markedsandele: Nu får de ansatte en længere arbejdsuge
Derudover skal der hyres en del flere folk, når det nye kreaturslagteri i Aalestrup kører på fuld kapacitet

Smilene har god grund til at være brede hos Himmerlandskød i Aalestrup - siden januar har det været nødvendigt at ansætte flere folk end først forventet for at kunne følge med de øgede ordrer fra Salling Group og Rema1000. Det fortæller administrerende direktør Lars Andersen (i midten). Arkivfoto: Laura Guldhammer
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement