23-årige Emma Marie Jørgensen havde fuldtidsjob som kok i restauranten på hotel Stella Maris i Svendborg, men det har hun nu sagt op for at drive sin egen chokoladefabrik på fuld tid
Emmas Chokolade var tænkt som et hobbyprojekt, da hun etablerede virksomheden for godt to år siden, og det hele foregik hjemme i privaten. Med et støt stigende antal ...
23-årig kok har sagt jobbet op for at drive egen chokoladefabrik
Hobbyprojekt i privaten er nu fuldtidsbeskæftigelse i Svendborgs centrum

Emma Marie Jørgensen har sin tidligere arbejdsgiver blandt kunderne, som også tæller andre restauranter og en stribe delikatessebutikker. Foto: Emmas Chokolade
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer