23-årige Emma Marie Jørgensen havde fuldtidsjob som kok i restauranten på hotel Stella Maris i Svendborg, men det har hun nu sagt op for at drive sin egen chokoladefabrik på fuld tid
Emmas Chokolade var tænkt som et hobbyprojekt, da hun etablerede virksomheden for godt to år siden, og det hele foregik hjemme i privaten. Med et støt stigende antal ...
23-årig kok har sagt jobbet op for at drive egen chokoladefabrik
Hobbyprojekt i privaten er nu fuldtidsbeskæftigelse i Svendborgs centrum
Emma Marie Jørgensen har sin tidligere arbejdsgiver blandt kunderne, som også tæller andre restauranter og en stribe delikatessebutikker. Foto: Emmas Chokolade
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement