Bure fyldt med bagels bliver skubbet ind og ud af fire ovne, der kører på gas. Selv om det er koldt udenfor, er der sveddryppende varmt inde i produktionen.
- Temperaturerne kan svinge fra 18 til 38 grader, og det har kæmpestor betydning for, hvordan dejen hæver, fortæller Lone Kok.
Sammen med sin mand Lars Bogs stiftede hun i 2005 Miss Bagel, de...
Simple tricks og tv-overvågede bagels: Sådan har Miss Bagel udviklet sit eget nichemarked
Sådan har Miss Bagel udviklet sit eget nichemarked

Miss Bagel-medstifteren Lone Kok viser stolt sit overvågningssystem frem. Foto: Magnus Møller. Magnus Møller
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement