23948sdkhjf

Simple tricks og tv-overvågede bagels: Sådan har Miss Bagel udviklet sit eget nichemarked

Sådan har Miss Bagel udviklet sit eget nichemarked
Bure fyldt med bagels bliver skubbet ind og ud af fire ovne, der kører på gas. Selv om det er koldt udenfor, er der sveddryppende varmt inde i produktionen.

- Temperaturerne kan svinge fra 18 til 38 grader, og det har kæmpestor betydning for, hvordan dejen hæver, fortæller Lone Kok.

Sammen med sin mand Lars Bogs stiftede hun i 2005 Miss Bagel, de...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125