Bure fyldt med bagels bliver skubbet ind og ud af fire ovne, der kører på gas. Selv om det er koldt udenfor, er der sveddryppende varmt inde i produktionen.
- Temperaturerne kan svinge fra 18 til 38 grader, og det har kæmpestor betydning for, hvordan dejen hæver, fortæller Lone Kok.
Sammen med sin mand Lars Bogs stiftede hun i 2005 Miss Bagel, de...
Simple tricks og tv-overvågede bagels: Sådan har Miss Bagel udviklet sit eget nichemarked
Sådan har Miss Bagel udviklet sit eget nichemarked

Miss Bagel-medstifteren Lone Kok viser stolt sit overvågningssystem frem. Foto: Magnus Møller. Magnus Møller
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer