Hvad gør man, når man producerer gedemælk, men ikke kan få den afsat med sikkerhed? Køber et mejeri. I hvert fald hvis man hedder Tobias Christensen, driver Nørgaards Geder med 260 geder sammen med konen ved Videbæk og tror på, at der er marked for produkter af gedemælk.
- Vi har købt Sondrup Gårdmejeri (ved Skanderborg, red.) og flyttet mejeriet ...
Han har købt et mejeri: - Jeg ved ikke en skid om at lave ost
- Nogen bliver nødt til at hænge i og tage nogle chancer en gang imellem

Gedefarmer Tobias Christensen (tv) har købt Sondrup Gårdmejeri og fik overtalt dets nu tidligere ejer, Edward Hoekman (th), til at stå for produktionen af ost, yoghurt og is af gedemælk. Foto: Nørgaards Gedemejeri
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer