Når man først ved det, ligger det lige for:
Selvfølgelig må et bryggeri selv kunne bruge sin CO2-udledning fra produktionen til at skabe bruset i øl og sodavand. Helt eller delvis.
Teknisk set er det imidlertid knap så enkelt, men nu har Thisted Bryghus investeret i et CO2-opsamlingsanlæg, som efter knap to måneders drift har vist sig at kunne kl...
Nu genbruger Thisted Bryghus sin egen CO2-udledning i produktionen

Thisted Bryghus har investeret i et anlæg, der gør det muligt at genbruge en del af CO2-udledningen fra produktionen. Adm. direktør Aage Andersen ser det som et skridt i en retning mod et grønnere bryghus. Foto: Thisted Bryghus
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer