23948sdkhjf

Kendte investorer styrker kantine-gazelle

To profiler med erfaring fra fra vækstvirksomheder skyder et ukendt beløb ind i The Cantina 

En østjysk catering- og kantineoperatør med fart på henter nu ekstra kapital til at fortsætte ekspansionen med.

Kun tre år gamle The Cantina omsætter for 40 millioner kr. og driver i dag 14 kantiner og ét industribageri, der hver dag producerer 8.000 kuverter mad og mere end 300 tons brød om året.

Henrik Østergaard, medstifter af Just-Eat og Hungry Group, er den ene af to nye investorer, der nu går ind som medejer i The Cantina. Han siger ifølge en pressemeddelelse:

- Jeg er superspændt på at blive en del af The Cantina, som har udviklet sig enormt flot de sidste tre år. Udover potentialet til at blive en stor virksomhed, er det spændende at blive en del af et setup, hvor ledelsen fra start har haft fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed - og faktisk er lykkedes med det.

Målsætningen er at løfte omsætningen til 70 millioner kr. næste år.

Læs også Kantinekæde med tocifret millionomsætning vokser eksplosivt – går efter 40 køkkener om fem år (food-supply.dk)

Esben Mols Kabell er den anden nye investor i The Cantina. Han er medstifter af Lasertryk og Ild.pizza. Sidstnævnte solgte han sine aktier i i 2022.

The Cantinas adm. direktør Pia Jelstrup er glad for at få de to profiler ind i virksomheden.

- Jeg er utroligt stolt over, at få to så kompetente personer som Henrik og Esben med på vores videre rejse. Deres viden og erfaring med at skalere unge, lovende virksomheder i fødevarebranchen vil hjælpe os med i endnu højere grad at udbrede vores kantinekoncept samtidigt med, at vi hjælper udsatte i arbejde, og selv arbejder på at minimere vores klimaaftryk, siger hun.

Der er ingen oplysninger om, hvor store de nye investeringer er. 

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094