23948sdkhjf

Kantinekæde med tocifret millionomsætning vokser eksplosivt – går efter 40 køkkener om fem år

På to år har parret Casper og Camilla Brix købt sig ind i 14 store køkkener og opbygget virksomheden The Cantina med 56 ansatte i Østjylland.

The Cantina er en blanding af kantinevirksomhed og catering, hvilket ifølge parret selv er nøglen til deres succes, der i 2021 munder ud i en omsætning på mellem 27 til 29 millioner kroner, skriver Århus Stiftstidende

I de sidste to år har Casper og Camilla Brix trodset coronanedlukninger og energikrisen med en kraftig ekspansion:

- Det smarte er, at vi ved at vinde udbud hos uddannelsesinstitutioner og virksomheder får en base af kunder på stedet. Vi laver så en aftale om, at vi godt må sælge mad ud af huset, siger Casper Brix, som er ejer og idémand bag forretningsmodellen, til avisen og tilføjer, at parret med frokostordninger og mad til events ved siden af køkkenordningerne har oplevet en vild vækst. 

Vilde ambitioner

Casper Brix er uddannet kok og var fra 2018 til 2020 selvstændig i Brix Catering, der gik konkurs i forbindelse med coronapandemien.  

Senere på året fik han en ny mulighed for at stå for køkkenet på et stort kontor lidt nord for Aarhus.

Her blev The Cantina født, der sidenhen blandt andet har vundet udbud på hos Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, Aalborg Handelsskole, Horsens HF & VUC, Aarhus Katedralskole og endnu flere, skriver Århus Stiftstidende.

Casper Brix fortæller til avisen, at The Cantina formentlig har 18 køkkener under sig inden udgangen af 2022 - og over 40 køkkener om tre til fem år.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14