De er begge gourmetslagtere af uddannelse og har en stor og lang erfaring med at lave mad og producere varer indenfor kød bag sig.
Heidi Folden og Heinrich Christiansen danner par privat, og de har også begge to i en årrække været ansat på Tech College i Aalborg, hvor de har været dedikerede til at lære andre op i deres fag.
Men en dag skete der ...
Ægtepar har satset alt på fødevareproduktion og restaurant
Gourmetslagter-par laver skinker, pølser, hele menuer og meget andet i deres nye slagterbutik og restaurant i nordjysk landsby
Heidi Folden og Heinrich Christiansen har åbnet Madhåndværk i Asaa, hvor de laver charcuteri og kødspecialiteter af forskellig slags. Foto: Martin Damgård
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement