23948sdkhjf

27 danske virksomheder viser deres produkter frem for verden

Når verdens største økologimesse, BioFach i tyske Nürnberg, åbner på tirsdag, bliver det med stande fra 27 danske fødevarevirksomheder i en fællesstand hos Økologisk Landsforening og Bio Aus Dänemark.

Det oplyser Økologisk Landsforening.

- BioFach er vigtig for dansk økologi, fordi vi har en unik mulighed for at møde hele branchen. Her kommer internationale indkøbere til den danske fællesstand for at se den innovative tilgang, som danske virksomheder har til økologisk fødevareproduktion. 

- De kigger på os for at se nye varer i alle kategorier og for at få inspiration til det næste produkt, der skal sættes ind på deres hylder, siger Dennis Hvam, der er international markedschef i Økologisk Landsforening.

Han har kalenderen fuldt booket med aftaler under hele BioFach. Målet er at skabe kontakter og lave aftaler, der kan få flere økologiske produkter ud i de udenlandske supermarkeder og være med til at booste økologieksporten yderligere.

- Enormt potentiale

Udviklingen på de økologiske markeder viser da ifølge foreningen også, at der er gode muligheder for at skabe vækst. 

- Markedet er ved at vende, og derfor er der enormt potentiale i BioFach netop i år. Danske virksomheder skal vise økologien frem for hele verden, og så er der en unik mulighed lige nu i Tyskland, der har adopteret Det Økologiske Spisemærke. 

- Vi skal byde os til og hjælpe med best practices. Vi skal gå fra at sige, at vi er verdensmestre i økologi til at vise, at vi er det. Der spiller de danske virksomheder, den danske fællesstand på BioFach og de kontakter, vi får, en helt central rolle, siger Dennis Hvam.

De 27 danske virksomheder på den danske fællesstand på BioFach:

Berrifine, Betrimex, Chocolate and Love, Frankly Juice, Friland Deutschland GmbH, Friland, Good Sodas, Kombucha Time, LA International ApS, Naturfrisk Group, Noda Copenhagen, Northern Greens, Nykur Spirits, Oialla, Organic Human, Organic Plant Protein, PerfectSeason, Rawbite, Reduced, Royal Unibrew – Nohrlund, Rømer Vegan, Sweetnorth, The Mill & Mortar Trading Company, The Organic Crave Company, Thise Mejeri, Uhhmami ogValsemøllen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11