23948sdkhjf

"Meget unikt": Bold Drinks har fået et nyt land på sit eksportkort

Blot to måneder efter at have lanceret sine produkter i 400 butikker i Sverige fortsætter iskaffevirksomheden Bold Drinks nu sin internationale ekspansion med en bred distributionsaftale på det finske marked

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at aftalen er indgået med retailkoncernen Kesko, som har over 1.200 butikker på tværs af convenience, supermarkeder og hypermarkeder.

Lanceringen i Sverige i januar har ifølge Bold Drinks været en stor succes, idet der indtil nu er solgt 50 procent mere end forventet.

- Vores succesfulde start i Sverige og nu vores indtræden på det finske marked beviser, at Sverige ikke var en tilfældig one-off. Bold-brandet har en universel appel og efterspørgslen efter funktionel iskaffe er ikke kun er et dansk fænomen, men noget som er relevant på tværs af landegrænser.

-  Vi ser faktisk ingen grænser for potentialet, når vi vender øjne imod resten af Europa, konstaterer medejer Emil Von Der Fehr, som har ansvaret for eksportmarkederne hos Bold Drinks, i pressemeddelelsen.

- Stor milepæl

Han nævner, at den aggressive ekspansionsstrategi inkluderer et partnerskab med den finske distributør Haugen Gruppen. Det giver ifølge Emil Von Der Fehr den nødvendige organisatoriske styrke og muligheden for at udbygge salget yderligere i Finland i løbet af året.

- Vores indtræden på det finske marked er en stor milepæl for os. Vi har de rette forudsætninger på plads med en stærk distributionspartner og en omfattende retailaftale fra starten i vores tredje land. Det er meget unikt for et nyt brand at sikre en så stor aftale ved lanceringen. Den tillid, som Kesko viser ved at give os adgang til 1.200 butikker, understreger, at vi virkelig rammer et behov på markedet for funktionel iskaffe, siger han.

Bold Drinks fik for nylig en ny medejer i form af rigmanden Jens Alminde, som blandt andet har stiftet Euroinvestor og Boliga. Han har investeret "et millionbeløb" i virksomheden.

I forvejen havde Bold Drinks investorerne Jesper Buch og Christian Arnstedt med i ejerkredsen - de købte sig ind via tv-programmet Løvens Hule.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205