23948sdkhjf

Københavnsk drikkevareproducent er på kort tid kommet ud i 10 lande

Med et alkoholfrit alternativ til vin har den københavnske drikkevareproducent Arensbak i løbet af bare et par år fået godt fat i en lang række restauranters drikkekort. 

Arensbak-produkterne er brygget på fermenteret te/kombucha og tilsat udvalgte krydderier, hvilket ifølge virksomheden giver "en vinøs oplevelse."

Ifølge FødevareWatch er den slags produkter på kort tid blevet ganske kendt under fællesbetegnelsen "wine proxies" - og en sådan anerkendelse som en samlet kategori vil gøre det nemmere at øge salget, vurderer Sebastian Descroix, ansvarlig for eksport og kommunikation hos Arensbak.

- Vi tror på, at der er et stort marked for det. For smagen er mere kompleks end alkoholfri vin, hvor alkoholen er blevet fjernet. På blot et år er vi kommet ind på 10 forskellige markeder i Europa, fortæller han til mediet.

Han er ikke mindst glad for, at det er lykkedes at få Arensbak ind i konservative vinlande som Frankrig, Italien og Portugal.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093