Den nordfynske biobrændselvirksomhed Emmelev har udvidet forretningen og er nu med i et partnerskab, der skal opkvalificere rapskager fra foder til fødevarer.
Emmelev har således købt 25 procent af fødevareingrediensvirksomheden Ferm Food, oplyser parterne i en pressemeddelelse. Planen er at gøre raps spiselig og at forlænge holdbarheden på b...
Ingrediensvirksomhed er delvist solgt - kan få rugbrød til at holde to uger længere

Morten Simonsen fra Emmelev (th) har købt 25 procent af fødevareingrediensvirksomheden Ferm Food, grundlagt af Jens Legarth (tv). Foto: Emmelev
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement