23948sdkhjf

Restaurantkæde satser på flere åbninger: Kigger mod de 25 største byer i Danmark

Pincho Nation satser på masser af restaurantåbninger i løbet af de kommende år

Det svenske restaurantkoncept Pincho Nation har masser af gåpåmod når det kommer til at vokse i Danmark.

- Tager du de 25 største byer i Danmark, så er der ikke mange afvigelser for, hvor der kan ligge en Pincho Nation-restaurant, siger Flemming Christophersen, partner og direktør i Pincho Nation Danmark, til Finans.

I 2023 valgte 385.000 gæster at besøge en dansk Pincho Nation-restaurant mod 215.000 i 2022, har virksomheden tidligere oplyst i en pressemeddelelse, hvor det også fremgår at man i 2024 forventer man at runde 500.000 gæster, hvor restauranten i Aarhus får det første fulde driftsår, og hvor Odense og Herning også åbner.

Væksten og nye restauranter er blandt andet drevet af franchisetagere, der er meget vigtige for Pincho Nation.

- Franchisetagere er afgørende for, at vi kan udbrede vores koncept i hele landet. Vi forventer, at vi i løbet af året kan offentliggøre flere åbninger, udtalte Flemming Christophersen tilbage i april 2024.

Hvilke steder det konkret kunne være, løfter Flemming Christophersen også sløret for overfor Finans.

- Lige nu bruger vi meget energi på byer som Lyngby, Vejle, Næstved, Roskilde, Køge, Kolding og Esbjerg, siger han, og uddyber, at han ser det som "rimelig realistisk", at der vil være åbnet syv nye Pincho Nation-restauranter i de nævnte byer inden udgangen af 2025.

Svensk koncept med overskud

Pincho Nation er et svensk koncept, men findes i dag i alle de nordiske lande med cirka 70 restauranter, hvoraf de fleste drives af franchisetagere.

Kæden har været i Danmark siden 2018, og i dag er der to restauranter i København samt restauranter i Aarhus, Aalborg og Randers, mens der indenfor de kommende måneder åbner en restaurant i Odense og Herning.

I Pincho Nations regnskab for 2023 leverede virksomheden et overskud på 3,6 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141