Når fremtidens kokke, tjenere, catere og ernæringsassistenter skal lære at mestre gastronomien og madens håndværk, bliver det fremover med fødevarer fra Dagrofa Food Service.
Det skriver Dagrofa Food Service selv i en pressemeddelelse, efter de er blevet valgt som hovedleverandør til Hotel- og Restaurantskolen.
Samarbejdet, som trådte i kraft 1. august, er, ifølge skolens direktør, Søren Kristensen, funderet i ønsket om at sikre kvalitetsvarer til undervisningen samtidig med at ruste eleverne til den virkelighed, de skal ud i.
- Det kan kun lade sig gøre, hvis vi i undervisningen bruger kvalitetsråvarer med fokus på bl.a. økologi, dyrevelfærd og sæson, siger han og understreger, at de ikke vil være en "støvet gammel skole".
Derfor skal der blandt andet planlægges producentbesøg og kulinariske masterclasses med Dagrofa Foodservices specialister.
Hos Dagrofa Foodservice kalder salgs- og marketingdirektør, Asger Rothenboeg, samarbejdet en vigtig investering i næste generation af professionelle kokke og tjenere.
- Partnerskabet med Hotel- og Restaurantskolen er ikke en af vores største aftaler, men jeg er ikke i tvivl om, at det er en af de absolut vigtigste, siger han.