23948sdkhjf

Ingrediensvirksomhed klar til nye investeringer

Chr. Olesen & Co. er klar til at udvide kerneforretningen yderligere efter et 2012/13-regnskab med rekordhøj omsætning.

Generationsskifte lurer i fremtiden

Direktør Mads Chr. Olesen fra Chr. Olesen & Co. er selv fjerde generation i ingrediensvirksomheden, efter at han som 30-årig overtog tøjlerne fra sin far med få dages varsel.

Og selv om Mads Chr. Olesen gerne ser, at hans egne sønner fortsætter i virksomheden, ligger et generationsskifte ikke om det nærmeste hjørne og lurer.

- Med mine egne drenge tænker jeg, at der er ikke er nogen af dem, der skal starte her de næste 10-12 år. De skal ud at dygtiggøre sig i den store verden. Den eneste måde, du kan gå ind og vinde respekt på, er at komme og vise, at du har gjort noget. Du kan ikke starte her som 23-årig og arbejde dig op gennem systemet, glem det, siger Mads Chr. Olesen til Børsen.
Den familieejede ingrediensvirksomhed, Chr. Olesen & Co., står muligvis foran nye investeringer efter den vellykkede udvidelse af paletten som distributions- og handelsfirma med en syntesefabrik på Avedøre Holme ved København.

Læs også: Ingrediensfirma øger fokus på fødevaresalg markant

- Det er første gang, virksomheden selv starter produktion. Baggrunden er, at jeg vil sikre virksomhedens eksistensberettigelse. Vi er ret store inden for vores felt, men verden er så foranderlig og dynamisk, at vi bliver nødt til at sprede os på en anden måde, siger Mads Chr. Olesen, der er fjerde generation i den 129-årige virksomhed, til Børsen.

Fabriksinvesteringen kostede omkring en tredjedel af det normale overskud hos Chr. Olesen & Co, som i det netop aflagte 2012/13-regnskab opnåede en omsætningsvækst på 25 procent til rekordniveauet 1,5 mia. kr.

Ifølge Mads Chr. Olesen er målet at runde 2 mia. kr., men han ønsker ikke at afsløre, hvornår det skal indfris.
Mere om: Chr. Olesen & Co


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Først kun flæskesvær - nu også mejerier og fisk

Jysk foodtech-virksomhed har sågar også kig på slikbranchen

Kæmpeprojekt: Her vil To Øl brygge mange øl

Bryggeri køber kæmpestor Orkla-fabrik

Dencon dykker på bundlinjen

Næsten 9.000 besøgte FoodTech

Og prins Joachim fik smagt på mejeriprodukter

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Danish Crown giver Kurt Beier otte uger mere

Online Avis Arkiv

Flere fede fotos fra FoodTech

Mennesker, maskiner og mad går op i en højere enhed

Årets danske bryggeri skal findes

22 innovative, konservative, nyskabende og klassiske, danske bryggerier fra hele landet er med i slutfeltet, der kæmper om at blive Årets Danske Bryggeri 2018

Amazon vil sætte skub i online fødevaresalg i Danmark

Ingrediensboss: Det er ikke filantropi – det er penge

Danæg får bøde for Fitness-æg

Formuleringen er nu fjernet fra hjemmeside

Sun Lolly-producent køber op i Kina

1

Døde kakerlakker i bagerbutik

- Hold da op: En robot, der kan skænke øl

Vidt forskellige årsager til, at gæster går på FoodTech

Hartmann vokser på kerneforretningen

Smartbake: Patent giver ro i maven

Erfaren produktionschef i spidsen for ny produktion

Smartbake har samlet al produktion i Hasselager, så udviklere og bagere kan gå klos op ad hinanden

Billedserie: FoodTech er i gang

Se Food Supplys stemningsbilleder

Her er årets vinder-mejerier

Lige i plet, lige i skabet og op i en højere enhed

Thise Mejeri rydder (næsten) præmiebordet i mejeridyst

Mejeriet fra Salling vandt fire ud af syv kategorier til International Food Contest

Sjællandere fik pris for ny, spændende filtrering

FoodTech Award gik til lille firma med perspektivrigt membranprincip

Lær mere om fødevaretrends på Foodtech

Brød-iværksætter spejder mod udlandet

Efter bare halvandet år på det danske marked lufter bageropkomlingen Smartbake ambitioner om at kopiere sin succesopskrift til udlandet

Ny markeds-undersøgelse om miljørigtig hygiejne

1

Frugt og grønt er fyldt med pesticidrester

Dagrofa bøvler med plastik i cheddarposer

Lantmännen køber australsk bageri

Hanegal dropper aluminium i postejbakken

Fryseeksperter får nyt navn

Foodtech
Stort messeprogram giver optimisme i Herning

Varm sommer gav Carlsberg solidt salg

TekniClean solgt til finsk koncern

Rigmand er købt ud af juicefirma

Slut med vegansk danser-restaurant

Krisestab skal reagere hurtigt på fødevarekriser

Se alle Medlemmernes egne nyheder

En kunde på Færøerne manglede et farvebånd, til en over 20 år gammel printer

INOXPA siger tak for besøget på FoodTech 2018

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hewikut afholder reception i nye lokaler

Invitation til seminar om 3D - laserscanning

Korrosionsbeskyttelse og to-trins-keglehjulsgear

Automatiseringsbølgen ruller lige nu ind over e-handelen

Undgå dyre og forstyrende driftstop

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kontorrobotterne indtager dine processer – vær på forkant med fremtiden nu

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent

Mobile salgsboder til København Zoo

Designet til rummet

De bedste fødevarer og produkter hyldes på FoodTech

Se verdensnyhed på FoodTech messen!

ZF Danmark leverer Planetgear i høj kvalitet

Buet glas til mange formål, i høj kvalitet

Lejer til robotapplikationer fra Nomo

Fibox’ standardproduktudvalg udgør mere end 1000 forskellige løsninger

Gummipakninger og tætninger til alle formål

Marton Gazelle som er den 4 på stribe er kommet i hus ved Process Engineeri...

Din logistik specialist i Danmark

Vil din fødevarevirksomhed eksportere til det globale madmarked?

Nyt samarbejde med Danmarks førende bagerikoncern om teknologisk hygiejneko...

MultiAir leverer filtersystem til Bording Fronts A/S

Send til en kollega

0.252