23948sdkhjf

DinnerdeLuxe går convenience

Cateringfirmaet DinnerdeLuxe, der er kendt for sine frokostløsninger til virksomheder, lancerer nyt koncept til børnefamilierne.
DinnerdeLuxe har lanceret et nyt koncept, som de kalder nam. Det går kort fortalt ud på, at virksomhederne kan tilbyde sine medarbejdere nem aftensmad. De ansatte bestiller maden online og får efterfølgende maden leveret direkte på deres arbejdsplads, hvorfra de kan tage det med hjem til familien.

Måltiderne er forberedt lige præcis nok til, at det kun tager få minutter at lave dem færdige. Tanken har været at skabe et nemt og sundt alternativ til take-away.

- Vi vil gerne hjælpe børnefamilierne med at få en lettere og sundere hverdag og hjælpe dem af med den dårlige samvittighed. Nam er et sundt og prisfornuftigt alternativ til take-away, som er let at gå til, forklarer marketingskoordinator Mads Jürgensen.

Rammer mega-trend i markedet
Det nye koncept tager sit afsæt i en af tidens mega-trends. Ifølge Envisions rapport "Trends på tallerkenen" er fire mega-trends over danskerne og vores spisevaner: Convenience, nydelse, sundhed og etik. Og de første brugerundersøgelser vedrørende nam viser samme resultat - forbrugerne sætter stor pris på, at få dækket netop de behov i hverdagen.

- Vi lægger vægt på, at man laver maden færdig hjemme i køkkenet, så der stadig dufter af mad, og man får alle sanse-oplevelser med. Vores mål er at sikre kunderne tryghed ved, at de får god og sund mad, som de kan lide og samtidig udfordre og udvide deres horisont lidt med nye smagsoplevelser og flere grøntsager, forklarer Mads Jürgensen.

Retterne er blevet udviklet i tråd med diætisters anbefalinger og er testet af flere kokke. Sammensætningen af næringsindhold, fedt og ingredienser, er ifølge cateringfirmaet, nytænkende inden for denne form for take away. Mange af retterne er traditionelle klassikere med et sundheds-twist i form af flere grøntsager.

Fortsat fokus på fødevareinnovation
DinnerdeLuxe har fået hjælp og støtte fra Future Food Innovation til konceptudvikling og netværk. På den måde er virksomheden kommet i kontakt med samarbejdspartnere, som har bidraget med viden om udvikling af brugervenlige IT-platforme.

Desuden har DinnerdeLuxe inddraget Silkeborg Tekniske Skole, som har nogle af landets dygtigste cater- og kokkeelever. De har i samarbejde med underviserne på skolen hjulpet DinnerdeLuxe med udarbejdelsen af opskrifterne til de forskellige retter.

- Uden Future Food Innovation, var konceptet aldrig blev så gennemført, mener Mads Jürgensen.

For at fortsætte sit arbejde inden for fødevareinnovation har DinnerdeLuxe fået støtte fra Grøn Omstillingsfond til at gennemføre et omfattende projekt imod det enorme madspild inden for cateringbranchen. Dette skulle gerne hjælpe DinnerdeLuxe med at kunne tilbyde menuer, der er tilpasset præcist efter behovet, så man undgår at smide mad ud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.076