23948sdkhjf

Nyt københavnsk mikro-destilleri vil lave hidtil ukendt spiritus

Copenhagen Distillery er netop åbnet på Amager, hvor man satser på spiritus, som ingen andre nogensinde har lavet. Og alle flasker bliver nummereret og underskrevet.

Fra den historiske Bryggergård på Amager, der også for mere end 100 år siden husede bryggeri og destilleri, er der nu igen sat gang i produktionen. Københavns første og eneste mikro-destilleri, Copenhagen Distillery, er netop åbnet i Bryggergården, og visionen er at udfordre og forkæle smagsløgene ved at tilbyde nye, unikke og luksuriøse spiritusvarianter.

- Både hvad angår smagen, duften, ingredienserne, produktionsmetoderne og indpakningen venter der spiritusentusiaster og feinschmeckere en helt ny og anderledes spiritusoplevelse, lover Henrik Brinks, Master Distiller i og medstifter af Copenhagen Distillery.

- Vi har fokus på at skabe spiritus, som ingen andre har lavet før. Vi vil for eksempel inden længe lancere verdens første honningbaserede gin, som man får lyst til at drikke rent, tør jeg godt sige. Herefter følger blandt andet snaps og whisky. Nogle af vores produkter bliver nyfortolkninger af eksisterende spiritusvarianter, men vi har også en vision om at skabe helt nye kategorier indenfor spiritus, som vi eksperimenterer med i øjeblikket, siger han og tilføjer:

- Barren er sat højt, og vi glæder os til at dele vores passion med andre spiritusentusiaster i ind- og udland. Vi oplever i disse år en bølge af nye mikro-destillerier i Danmark. Sammen med dem ser vi frem til forhåbentlig at give endnu flere smag for vores nytænkende spiritus, som vi er overbeviste om, vil vække genlyd både i Danmark og på internationalt plan.

Alt bliver produceret i hånden
For at skabe den mest unikke spiritus arbejder Copenhagen Distillery ifølge Henrik Brinks udelukkende med ingredienser af højeste kvalitet, som naturligt findes i den danske natur. Alle produkter fra Copenhagen Distillery bliver produceret i hånden og i et yderst begrænset antal. Hver flaske bliver nummereret og underskrevet af Master Distilleren.

Læs også: - Whiskey-boomet er helt vildt

Whisky-entusiasten Henrik Brinks fik idéen og lysten til at starte sit eget destilleri efter at have smagt mere end 450 forskellige typer whisky. Beslutningen om at lave sin egen variant blev ført ud i livet sammen med tre venner, ejerkredsen fra designbureauet Thank You, Anders M. Frandsen, Esben Jørgensen og Ørn Ólason.

Deres søgen efter det rette sted at producere sluttede, da de fandt den historiske Bryggergård på Amager.

- Stedet her har en helt særlig historie og atmosfære, der passer perfekt til vores koncept. Jeg synes, der er noget specielt ved at starte Københavns første og hidtil eneste mikro-destilleri op samme sted, hvor man for over 100 år siden etablerede et af byens første bryggerier og destillerier. Stedet oser af destilleri, og jeg glæder mig til at være med til at give denne del af København nyt liv, siger Henrik Brinks.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Midtfyns Bryghus yderst tilfreds med 2018

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Efter tragisk dødsfald: Fiskefirma præsenterer topregnskab

Brygger bygger helt nyt bryggeri

Nyhedsbrev

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Online Avis Arkiv

Syngende lussing til Gram Equipment

Lakridskonge hædret for sin emballage

Stor ordre kræver ny fabrik

Seminar: Sådan måler man madspild

Irma klar med ny mad fra lokale iværksættere

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Danish Crown vil ansætte krigsveteraner

Gråsten Fjerkræ ramt af grillforbud

Fynboer lander kæmpestor Kina-aftale

Video: Bliv klog på plantebaserede fødevarer

Bryghus får gymnasiehjælp til at udvikle alkoholfri drikke

Ugens grin: Uretfærdig fyring

Svipser giver risiko for alt for gammel laks

Han hjælper virksomheder ind i Latinamerika

Fødevarebranchen kan få "en skalérbar løsning"

1

Bevis til nyt laboratorium: Han kan sit kram

FCM Testing har styr på det, der rører ved fødevarer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Bliv klogere på fødevaresikkerhed

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Lolland-Falster vil tiltrække fødevarevirksomheder

Rokkedahl scorer Den Dybe Tallerken

Risiko for blåt plast i hakket oksekød

Asiatisk øldrikkeri sender salget frem hos Carlsberg

Flensted tilbagekalder kålsalater efter listeriafund

Bornholm vil - måske - putte vilde planter i fødevarer

Ølfestival byder igen på over 1.000 øl

460 millioner skal få dårlige arbejdsforhold frem i lyset

Årets første Samsø-kartofler solgt for 36.000 kroner

Coca-Colas salg overrasker

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Når du vil transportere flasker i din personbil

Ara-el anbefaler LED-belysning

HCS klarer dit ekstra tunge læs - og vi har selv trucken med

JW Industri bringer stærke erfaringer ind i bestyrelsen

Vidste du, at industriens redningsmænd fylder 30 år i år?

Sales forecasting styrker bundlinjen og skærer ned på madspildet

Unik Mulighed: Køb mere end 10.000 online hos Fyns Kran Udstyr A/S

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Video: Få svar på hvorfor du bør udstiller på DiaLabXpo

Hvordan ved du, om du bruger en sikker luftpistol?

25 års jubilæum

RS Components introducerer et nyt sortiment af RS PRO-kabler og -moduler af høj kvalitet

Arbejder du med Simatic HMI Comfort-paneler fra Siemens?

Bell hus fra KTR

Seminar: Er din virksomhed rustet til fremtidens medarbejdere?

STEMMER IMAGING AG fejrer succesrig debut i Prime Standard markedssegmentet på Deutsche Börse

MULTIVAC fortsætter vækstkurven

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Jobopslag: Servicetekniker - Kraner og Løftegrej (Fyn)

Fibox inspektions-vinduer til montering på elskabe/kapslinger og på alle ty...

Vi holder dine processer kørende

Lenze udstiller på Automationsdag '19

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Norsk øko-mejeri vælger bæger fra RPC Superfos

Send til en kollega

0.16