23948sdkhjf

Nyt københavnsk mikro-destilleri vil lave hidtil ukendt spiritus

Copenhagen Distillery er netop åbnet på Amager, hvor man satser på spiritus, som ingen andre nogensinde har lavet. Og alle flasker bliver nummereret og underskrevet.

Fra den historiske Bryggergård på Amager, der også for mere end 100 år siden husede bryggeri og destilleri, er der nu igen sat gang i produktionen. Københavns første og eneste mikro-destilleri, Copenhagen Distillery, er netop åbnet i Bryggergården, og visionen er at udfordre og forkæle smagsløgene ved at tilbyde nye, unikke og luksuriøse spiritusvarianter.

- Både hvad angår smagen, duften, ingredienserne, produktionsmetoderne og indpakningen venter der spiritusentusiaster og feinschmeckere en helt ny og anderledes spiritusoplevelse, lover Henrik Brinks, Master Distiller i og medstifter af Copenhagen Distillery.

- Vi har fokus på at skabe spiritus, som ingen andre har lavet før. Vi vil for eksempel inden længe lancere verdens første honningbaserede gin, som man får lyst til at drikke rent, tør jeg godt sige. Herefter følger blandt andet snaps og whisky. Nogle af vores produkter bliver nyfortolkninger af eksisterende spiritusvarianter, men vi har også en vision om at skabe helt nye kategorier indenfor spiritus, som vi eksperimenterer med i øjeblikket, siger han og tilføjer:

- Barren er sat højt, og vi glæder os til at dele vores passion med andre spiritusentusiaster i ind- og udland. Vi oplever i disse år en bølge af nye mikro-destillerier i Danmark. Sammen med dem ser vi frem til forhåbentlig at give endnu flere smag for vores nytænkende spiritus, som vi er overbeviste om, vil vække genlyd både i Danmark og på internationalt plan.

Alt bliver produceret i hånden
For at skabe den mest unikke spiritus arbejder Copenhagen Distillery ifølge Henrik Brinks udelukkende med ingredienser af højeste kvalitet, som naturligt findes i den danske natur. Alle produkter fra Copenhagen Distillery bliver produceret i hånden og i et yderst begrænset antal. Hver flaske bliver nummereret og underskrevet af Master Distilleren.

Læs også: - Whiskey-boomet er helt vildt

Whisky-entusiasten Henrik Brinks fik idéen og lysten til at starte sit eget destilleri efter at have smagt mere end 450 forskellige typer whisky. Beslutningen om at lave sin egen variant blev ført ud i livet sammen med tre venner, ejerkredsen fra designbureauet Thank You, Anders M. Frandsen, Esben Jørgensen og Ørn Ólason.

Læs også: - Nogle siger, at vi snyder; men det gør vi ikke

Deres søgen efter det rette sted at producere sluttede, da de fandt den historiske Bryggergård på Amager.

- Stedet her har en helt særlig historie og atmosfære, der passer perfekt til vores koncept. Jeg synes, der er noget specielt ved at starte Københavns første og hidtil eneste mikro-destilleri op samme sted, hvor man for over 100 år siden etablerede et af byens første bryggerier og destillerier. Stedet oser af destilleri, og jeg glæder mig til at være med til at give denne del af København nyt liv, siger Henrik Brinks.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Her er ikke skyggen af gluten

Glutenfri bagerisucces har fordoblet omsætningen og vil nu bygge nyt

Madklubbens ejer garanterer alle ansatte jobbet

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

- Nu gælder det om at pleje netværk, hvis man vil eksportere

Snuse-sensor skal ud og afsløre friskheden på kød og fisk

Nyhedsbrev

15.464 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Gorm's-ansatte går kraftigt ned i løn

Online Avis Arkiv

Ingen tegn på at coronakrisen vil skabe fødevarekrise

Konkurser: - På én nat væltede det ind med henvendelser

Frygten for at gå konkurs eksisterer i stort set alle brancher, men især enkeltmandsvirksomhederne er lige nu i panik, lyder det fra konkursernes frontlinje.

Undgå opsigelser: Send medarbejderne på kursus i Digitalt Salg

Succes: AB Caterings ja tak-pakker bliver revet væk

Co-Ro: Kina er på vej op igen

Kohberg lukker for bake-off

Fødevaredirektør i milliardkoncern ved godt mod: - Vi er vant til at håndtere kriser

Lagkagehuset vil ikke betale fuld husleje

4.690 virksomheder har søgt lønkompensation på et døgn

Hurtigt farvel: Ny Naturmælk-mælk droppet

Spiritusproducent vil lave enorm produktion af håndsprit

Pressede virksomhedsejere lægger hjemmeside ned

Få overblik over Europas corona-restriktioner

Coop vil hjælpe producenter med direkte salgskanal

- Vi er brændt inde med 100.000 salathoveder

Carlsberg på lavt blus - 200 arbejder hjemmefra

Restaurantkæde har fyret alle ansatte

Nyansat produktionsleder blev reddet af en hurtig underskrift

Danish Crown holder skansen, men opfordrer til at søge job

Summerbird både fyrer og hjemsender

Energidrik-kæmpe får ny direktør

Salling Group udbetaler en halv milliard til leverandører

Også Danepork har skiftet kundefokus

Guide: Sådan får din virksomhed lønkompensation

Cateringfirma brændte inde med 6.000 kuverter

Kødgrossist: - Er nødt til at fyre trods hjælpepakke

3F: Trepartsaftale er et afgørende værn mod massefyringer

SMVdanmark: Selvstændige lades i stikken

Hamstring: Netto smed fyldte kurve med mad ud

Corona: Dansk bøfkædes omsætning er halveret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Deltag i Konkurrencen - Vind månedens pakke med rundsling!

Vi oversætter stadig på højtryk!

Pro-Plast ApS er klar..

Dataopsamling giver konkrete resultater på kort tid

Maskinbygger fik konkurrencefordel og høj kundetilfredshed

AutoCAD Grundlæggende

BONFIGLIOLI forhandles af Salicath ApS

STEMPELVENTIL – Hvad er fordelene?

Vi er her som vi plejer

Leverance til kunde, med yderst tilfredse medarbejdere.

Poly Chain Carbon Volt

Corona Skilte og Folier?

70 år med Klingspor Kronenflex® skæreskiver

Hvad har Scanmaster og hygiejnebind tilfælles?

Det er tid til vedligehold af dine maskiner?

Fødevareafsætningen i akut forandring

Måling af statisk elektricitet

Undgå tunge manuelle løft med en vakuumhåndteringsløsning!

Pakninger, som sidder lige i skabet!

Hvordan virker UVC i forhold til Coronavirus?

Home Use Test: Få indsigt i forbrugernes smagspræferencer

More Power in Less Space!

Ingeniørens trøst - Tip fra Siemens

Beskyt brugerne af dine maskiner, nemt og overskueligt.

Service og vedligehold på ventilationsanlæg.

Send til en kollega

0.25