23948sdkhjf

Carlsberg-køb på plads

Danmarkshistoriens største virksomhedsopkøb er nu faldet på plads. Carlsberg og Heinekens opkøb af det britiske bryggeri Scottish & Newcastle er nu en realitet og Carlsberg skal lægge sine 58 mia. kroner i udbetaling den 12. maj.
Carlsbergs koncernchef Jørgen Buhl Rasmussen siger i anledning af, at handelen nu er gennemført:

- Denne dag er en af de vigtigste i Carlsbergs historie. Med denne handel tager vi et meget vigtigt skridt ind i en ny liga. Hver af de købte virksomheder har en spændende historie og nogle fantastiske produkter, som vil blive en vigtig del af Carlsberg-gruppens portefølje. Vi har skabt en ny og stærkere balance mellem modne markeder og vækstmarkeder, og vi er exceptionelt godt positoneret til profitabel vækst. Foran os ligger en masse hårdt arbejde med at integrere og sammensmelte eksisterende og nye forretninger, men vi er vel forberedt og ser frem til at byde vore nye kolleger velkommen til Carlsberg-gruppen.

Heinekens koncernchef Jean-Francois van Boxmeer kommenterer også veltilfeds på handlen:

- Dette er begyndelsen til en ny æra for Heineken. Vi vil nu fremme processen med at forene medarbejderne, produkterne og best practice fra både Heineken og Scottish & Newcastle, så vi kan skabe en samlet, stærkere og mere konkurrencedygtig forretning med fokus på vedvarende vækst. Med kombinationen af medarbejdere, passion og produkter fra både Heineken og Scottish & Newcastle tror jeg på, at vi har alt, hvad vi behøver for at nå dette mål. Til alle vore nye kolleger, forretningsforbindelser og forbrugere siger jeg velkommen til Heineken og velkommen til en spændende fremtid sammen.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Bedste i 11 år: Dagrofa præsenterer overskud for andet år i træk
Svaneke Bryghus fik bundlinjen mere end halveret
Bryggeri har sparet en milliard liter vand på to år
Kantinekok fra København vinder titlen som årets kok
Restaurantkæde sat til salg
Nowaco har droppet Kina
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.109