23948sdkhjf

Silkeborg Maskinfabrik er helt sin egen

Silkeborg Maskinfabrik kædes ofte sammen med APV, men producenten af de rustfri tanke er helt sin egen.
Indtil 1995 var de rustfrie tanke en del af APV i Silkeborg, men afdelingen blev dengang solgt fra og er i dag sin helt egen enhed. Og selvom matriklen fortsat er den samme, er Silkeborg Maskinfabrik en selvstændig virksomhed med ca. 50 ansatte.

- Folk kæder os ofte sammen med APV og det vil vi gerne gøre op med. Vi er med på FoodPharmaTech for at promovere os selv og vores flotte rustfrie tanke, fortæller ejer og direktør Frank Torhus til Process Supply.

Silkeborg Maskinfabrik overtog i 1995 alle APVs tankprodukter og er i dag specialist i konstruktion af alle former for rustfrie lager-, proces- og silotanke.

- Vi sælger vores tanke til alle lige fra mejeri og bryggeriindustrien til den kemiske og farmaceutiske industri, fortæller Frank Torhus.

Sidste år var første gang Silkeborg Maskinfabrik overhovedet deltog på en messe, og i år bliver absolut ikke den sidste. Der har nemlig været godt med besøgende på standen og der er mange henvendelser, som der skal følges op på efterfølgende.

- Jeg er meget positiv over for messen, og jeg føler, der er flere besøgende i år. Måske kan det hænge sammen med uroen på finansmarkederne. Virksomhederne har ikke så meget at lave, så de tager på messe for at orientere sig om nyheder inden for branchen og for at skabe nye kontakter, afslutter Frank Torhus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078