23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Daloon oplever kødfrit boom

Kødfrit er en trend, og der er efterspørgsel på alternativer til kød, mærker man hos Daloon med hovedsæde i Nyborg.

Det skriver regionalstationen TV2 Fyn.

De kødfrie produkter produceres på Daloons fabrik i Newark i England, og der har omsætningen langt overgået forventningen med en vækst på 40 procent.

- Vi har, specielt i vores engelske forretning, oplevet en stor fremgang i efterspørgslen efter vores Meat Free produkter. Også Norden følger godt trop omend på et lavere niveau, siger administrerende direktør Peder Andersen til TV2 Fyn.

Meat Free er de nyeste produkter i Daloons sortiment, og serien består af fire forskellige kødfrie produkter. Som for eksempel en grøntsagsbøf.

Det er endnu ikke Danmark, der trækker lokomotivet på det kødfrie område. I Danmark er Daloons kødfrie salg kun på omkring 10 procent, men virksomheden forventer, at Danmark og Norden følger med.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.141