23948sdkhjf

Året der gik: De mindste hits på Food Supply

Vi indrømmer - nogle artikler gider folk stort set ikke at læse

Heller ikke i år kommer vi uden om, at ikke alle artikler på Food Supply er lige populære.

Blandt de mange artikler, vi i løbet af 2016 har bragt i det daglige nyhedsbrev, er der nogle enkelte, som mildt sagt ikke har trukket vildt mange læsere.

Her følger en liste over de mindste hits på Food Supply i året, der gik - en liste, som også godt kunne have heddet "Artikler, som folk stort set er helt ligeglade med ..."

Den femtemindst læste artikel bragte vi 8. april under overskriften Industrien holder eksportmotoren i gang. Nærmest ingen ved det, men den handlede om, at dansk eksport var faldende - dog bortset fra industrieksporten, der leverede en flot fremgang.

Endnu færre læsere var der til artiklen Mistanke om svinepest ophævet fra 20. oktober. Da fortalte vi, at endelige svar på nogle laboratorieprøver frikendte en jysk besætning, som havde været under mistanke for at være ramt af svinepest.

13. september forsøgte vi at fortælle vidt og bredt, at den midlertidige grænsekontrol langt fra har givet danske virksomheder de problemer, der blev advaret om. Det lykkedes ikke særligt godt - artiklen Grænsekontrol giver erhvervslivet få gener landede som årets tredjemindst læste.

22. februar bragte vi nyheden om, at Eva Kjer Hansens dage som fødevareminister var talte: K trækker tæppet: Eva Kjer færdig som fødevareminister. Den blev årets næstmindst læste, selv om det faktisk var en nyhed på forkant med udviklingen. Først fem dage senere trak Eva Kjer sig officielt som minister.

Og her kommer den så - den Food Supply-artikel, der set med læserøjne var mindst interessant af alle i 2016: Dansk erhvervslivs underskov knuser krisen. Den var også så kedelig, at vi ikke engang orker at give et referat af den. Men fik du lige som langt over 12.000 andre nyhedsbrevmodtagere ikke læst den, da vi bragte den 24. oktober, så kan du klikke på linket herover.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095