23948sdkhjf

Scan Choco har købt et gavefirma

Slikgrossisten slog til i forbindelse med konkurs

En af Danmarks største slikgrossister, Scan Choco fra Aarhus, har købt webvirksomheden Interpresent, der er specialiseret i salg af eksklusive gaveæsker til både private og firmaer.

Interpresent blev begæret konkurs 16. januar, og straks efter købte Scan Choco  virksomheden ud af konkursboet, oplyser Scan Choco.

- Synergieffekterne ved det her køb vil kunne udvikle begge virksomheder. For eksempel har vi et velfungerende lager, hvor der også er plads til Interpresent, og vores sælgere vil kunne tage gaveæskerne med ud i dagligvarehandlen, siger Scan Choco-direktør Kristian Hyllested til Food Supply.

Gaveæskerne fra Interpresent har ikke hidtil været til salg i dagligvarehandlen, men det bliver der altså mulighed for nu - og i givet fald med et andet indhold i æskerne end det, der sælges til private og virksomheder, påpeger han.

Fire medarbejdere er flyttet med
Scan Choco har valgt at ansætte fire af de hidtidige seks medarbejdere i Interpresent, og allerede fem arbejdsdage efter konkursbegæringen er Interpresent flyttet ind i Scan Chocos firmadomicil i Søften ved Aarhus og er 100 procent oppe at køre igen, oplyser direktøren.

En af medarbejderne er den tidligere ejer, Jan Johansen, der nu er ansat som salgsdirektør i Interpresent.

I forvejen havde Scan Choco 22 medarbejdere på adressen i Søften.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.081