23948sdkhjf

Jysk topkøkken kan nu lejes på delebasis

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Foodture Lab bliver en del af Kitchen Collective  

Kulinariske iværksættere har fået bedre muligheder for at få fingre i de helt rigtige køkkenfaciliteter.

De kan således nu leje sig ind i Foodture Lab i Skejby via Kitchen Collective, der hjælper såkaldte kitcheneurs i gang ved at tilbyde professionelle, fleksible produktionsfaciliteter.

Dermed deles Foodture Lab af flere kitcheneurs på én gang med hurtig og nem adgang til booking på timebasis. Udlejning og udviklingsforløb til etablerede fødevarevirksomheder går fortsat direkte igennem Teknologisk Institut, der ejer køkkenet.

Foodture Lab ligger i Agro Food Park i Skejby og er et moderne udviklingskøkken med plads til udvikling og test af innovative løsninger inden for fødevarer. Foodture Lab er på 230 kvadratmeter med fem køkkenstationer. Har man ikke brug for al den plads som iværksætter, er der altså nu mulighed for at leje det på delebasis.

- Oplagt samarbejde
- Vi har længe ledt efter en løsning, hvor kulinariske iværksættere kan få adgang til Foodture lab på delebasis. Deleøkonomi er oppe i tiden, så hvorfor ikke bruge princippet på Foodture Lab. I stedet for at etablere vores egen model, var det oplagt at indgå i et samarbejde med Kitchen Collective, forklarer Stig Groven, Centerchef for Fødevareteknologi på Teknologisk Institut.

Køkkenfællesskabet Kitchen Collective blev etableret på Aalborg Universitet CPH i 2015. Siden da har 83 kitcheneurs benyttet sig af Kitchen Collectives faciliteter, og i dag deler 53 kitcheneurs tre køkkener. Fremover vil Foodture Lab indgå som det fjerde køkken.

Det er første gang, Kitchen Collective formidler et delekøkken udenfor København-området.

- En iværksætter vil aldrig nogensinde have mulighed for selv at investere i en facilitet som Foodture Lab. Der er masser af plads og alt det nyeste inden for køkkenudstyr. Man kan bruge Foodture Lab til udvikling af nye madprodukter eller udvikling af alternativ catering eller street food. Derudover forventer vi at bruge Foodture Lab til nogle af de netværksaftener, vi holder for madiværksættere, fortæller Mia Maja Frederiksen fra Kitchen Collective.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fødevarevirksomheder sætter turbo på emballagerevolutionen

Fremtidens løsninger bliver i høj grad med genanvendte eller nedbrydelige materialer

Tican og SB Pork fusionerer

De to slagterier tjener igen penge efter svære tider

Ny aftale med Japan øger dansk eksport for milliarder

Stort dansk salmonellaudbrud vokser til 33 personer

Nu vil Daasbjerg sælge andehjerner

Produktet bliver kaldt "A la foie gras"

Fødevarevirksomheder ser på fremtidens madscene

Nyhedsbrev

Ny bøfboss: Jeg kan redde 1.000 job

Online Avis Arkiv

- Jeg bruger sindssygt meget tid på LinkedIn

Karsten Nielsen fra Food from Denmark: Netværk er altafgørende

EU strammer reglerne for transfedt i mad

Se listen: Her er fødevareindustriens største skatteydere

Ægtepar lancerer en stribe fødevarer i 2019

Kimber Foods satser ikke mindst på en serie nye snackprodukter

Naturmælk sætter nye rekorder

1

Naturli' Foods går til angreb på mælkemarkedet

Lancerer plantedrikke på køl med calcium fra alger

Her er Årets danske Bryggeri

Gymnasiekammerater gik helt til tops

- Enten er vi geniale ...

... eller også har vi skudt helt ved siden af, siger ægtepar

Fiskedirektør omkommet i havnen i Aalborg

DI har fundet midlertidig direktør

Ugens grin: Forbyttede gaver

Kartoffeldirektør er pludselig væk

1

Julefrokost-dilemmaer: Fanger bordet, hvis man siger op?

Konkursramt bryggeri brygger igen

Sprøjterobot er prøveklud

Odense Marcipan har sat ny robot ind i produktionen

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Bagerkæden Emmerys må sluge endnu et milliontab

Underskuddet næsten fordoblet trods mere service

Ny undersøgelse: Danskerne klar til klimakamp ved middagsbordet

Ny Svansø-ejer: Good Food Group skal vokse gennem udvidelser og opkøb

200 Carlsberg-chefer får en ekstra årsløn

Carlsberg ramt af glas og papir i pilsnere

Familieejet milliardkoncern solgt til kapitalfond

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Studerende opfinder en klimavenlig vegansk ost

Fra fødevarerester til merværdi

Færre danskere laver mad fra bunden

Carlsberg lancerer fadøl uden alkohol

Nemlig.com med nyt kæmpeunderskud

Fremtidsuge sætter spot på fødevarer

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Når luftfugtigheden er lav, vil der opstå problemer med statisk elektricitet…

Glædelig jul fra JEROS A/S

Autodesk Inventor Videregående, workshop

Carsten Petersen fejrer 25 års jubilæum hos EL:CON i Glostrup

13. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

EGE-Elektronik ønsker glædelig Jul og Godt Nytår

Socomecs automatiske omskifter "ATyS M" imellem 2 forsyninger

Drev 4.0: Tilstandsovervågning med Cloud løsning

Se, hvordan en drikkevareproducent sikrer den bedste kvalitet med Alfa Laval teknologi

WebShoppen er åben - Balluff Online shopping

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

NCC Civil Egineering holder styr på certifikater, løfteudstyr og omkostninger med EasyCert

Konfigurerbare sikkerhedsrelæer – nu kan du også lave simulationer offline

Process Engineering donerer igen i år penge til velgørende formål

Fuld fart på salget for Carsten Holm A/S

PALOMAT® Forhandler 2018!

Et prisvindende værktøj til central styring af professionelle køkkener

Kom godt i gang med at anvende Revit.

Per er udlært elektriker – og fortsætter hos EL:CON i Roskilde

Bondy hjælper dig med at maksimere dit udbytte ved vakuumtransport

Du kan stadig nå det!

12. December - "En informativ julekalender til maskingale mænd"

KTR Radex-NC Servo stållamelkobling

Ny chef for FORCE Technologys Product Compliance-afdeling i Aarhus

Send til en kollega

0.248