23948sdkhjf

Jysk topkøkken kan nu lejes på delebasis

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Foodture Lab bliver en del af Kitchen Collective  

Kulinariske iværksættere har fået bedre muligheder for at få fingre i de helt rigtige køkkenfaciliteter.

De kan således nu leje sig ind i Foodture Lab i Skejby via Kitchen Collective, der hjælper såkaldte kitcheneurs i gang ved at tilbyde professionelle, fleksible produktionsfaciliteter.

Dermed deles Foodture Lab af flere kitcheneurs på én gang med hurtig og nem adgang til booking på timebasis. Udlejning og udviklingsforløb til etablerede fødevarevirksomheder går fortsat direkte igennem Teknologisk Institut, der ejer køkkenet.

Foodture Lab ligger i Agro Food Park i Skejby og er et moderne udviklingskøkken med plads til udvikling og test af innovative løsninger inden for fødevarer. Foodture Lab er på 230 kvadratmeter med fem køkkenstationer. Har man ikke brug for al den plads som iværksætter, er der altså nu mulighed for at leje det på delebasis.

- Oplagt samarbejde
- Vi har længe ledt efter en løsning, hvor kulinariske iværksættere kan få adgang til Foodture lab på delebasis. Deleøkonomi er oppe i tiden, så hvorfor ikke bruge princippet på Foodture Lab. I stedet for at etablere vores egen model, var det oplagt at indgå i et samarbejde med Kitchen Collective, forklarer Stig Groven, Centerchef for Fødevareteknologi på Teknologisk Institut.

Køkkenfællesskabet Kitchen Collective blev etableret på Aalborg Universitet CPH i 2015. Siden da har 83 kitcheneurs benyttet sig af Kitchen Collectives faciliteter, og i dag deler 53 kitcheneurs tre køkkener. Fremover vil Foodture Lab indgå som det fjerde køkken.

Det er første gang, Kitchen Collective formidler et delekøkken udenfor København-området.

- En iværksætter vil aldrig nogensinde have mulighed for selv at investere i en facilitet som Foodture Lab. Der er masser af plads og alt det nyeste inden for køkkenudstyr. Man kan bruge Foodture Lab til udvikling af nye madprodukter eller udvikling af alternativ catering eller street food. Derudover forventer vi at bruge Foodture Lab til nogle af de netværksaftener, vi holder for madiværksættere, fortæller Mia Maja Frederiksen fra Kitchen Collective.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ny Kohberg-direktør lover hurtige sorte tal

Kigger på sortiment, produktion og logistik

Legesyge ølfolk bag Årets danske Ølnyhed

Ugens grin: Forvirret lærling

Coop leder igen efter de bedste lokale varer

Foss præsenterer endnu en rekordomsætning

200 mejerifolk vil opdateres på ny forskning

Nyhedsbrev

Delika ramt af metal i kylling

Online Avis Arkiv

Sådan overlever fødevarebranchen med bæredygtighed

Man er nødt til at tro på det, fastslog en stribe fødevarefolk

Stigende råvarepriser gør ondt på fiskefabrik

Kæmpekoncern vil have fat i danske veganere

Mange flere vil være kokke eller tjenere

- Jeg kniber mig selv i armen, siger direktør

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Solstrålehistorie: Hun har reddet ny emballagekomet

Årets Food Innovator Award gik til kvinden bag bæredygtig omlægning

Fagfolk deler viden ud om sunde fødevarer

Laksefabrik med nyt millionoverskud

Her brygger de en hyldest til Jan Mølby

Anklager kræver milliardbøde til Carlsberg i tysk kartelsag

Fødevarevirksomheder går i kamp for bæredygtighed

Naturli' Foods vil indtage USA

Satser på at sælge over en million produkter det første år

Cateringbranchen opruster med ny forening

Dansk ølrekord med røde myrer og lyserøde prutter

Sidste år kom 1.825 nye øl på markedet

1

Hospitalskøkken har hakket 50 procent af madspildet

Vingård klar med nyt madmarked

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Nyt bryghus lader Facebook-følgere få indflydelse

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Ny fabrik: Aller Aqua vil bruge 100 millioner kroner

En times Schulstad-produktion ramt af mug

Arla vil igen lancere 15 nye økoprodukter

Sådan skal dansk gastronomi styrkes

Bryghus bruger fem millioner på udvidelse

Arla klar med klimaplan, der omfatter 70 mejerier

Frilandsmedister ramt af salmonella

Kassen tom i konkursramt tyggegummifirma

Sjællandsk bryghus på kanten af konkurs

Korrosion: Leverpostej kaldt tilbage

Se alle Medlemmernes egne nyheder

SEEPEX Nordic A/S er flyttet!

Gratis tilmelding til teknologimesse i Billund

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdebat

Sig det med æblekage

Generationsskifte i EL:CONs termograferingsafdeling

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

HOPE får bæredygtige og eksklusive poser fra Scanlux Packaging

Krympeskive RLK 608 fra RINGSPANN

Saint-Gobain bidrager til Swecos DGNB guld-certificering

Hvordan går leverandørstyring og bæredygtighed hånd i hånd?

Wila A/S ansætter save- og lagermedarbejder

Gratis download af e-paper: Den adaptive maskine

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Guldpakken - Messeudstyr

Enkel integration af små nyttige tools i din Siemens HMI-konfiguration

Ara-el præsentere F400 væg monteret stikkontakt til tunnel ventilatorer

RASCH forhandles af Salicath ApS

KE Fibertec vinder UdviklingVejens Erhvervspris 2019

Ny autoriseret distributør for Ingersoll Rand i Danmark

PRO-CONSULT skaffer direkte erstatning for udgået Ring luftblæseren

Spar på vandet

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos...

Der er fuld gang i den på vores stand på Transport 2019!

Reparation og Service af transmissioner, pumper og procesudstyr

Send til en kollega

0.25