23948sdkhjf

Jysk topkøkken kan nu lejes på delebasis

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Foodture Lab bliver en del af Kitchen Collective  

Kulinariske iværksættere har fået bedre muligheder for at få fingre i de helt rigtige køkkenfaciliteter.

De kan således nu leje sig ind i Foodture Lab i Skejby via Kitchen Collective, der hjælper såkaldte kitcheneurs i gang ved at tilbyde professionelle, fleksible produktionsfaciliteter.

Dermed deles Foodture Lab af flere kitcheneurs på én gang med hurtig og nem adgang til booking på timebasis. Udlejning og udviklingsforløb til etablerede fødevarevirksomheder går fortsat direkte igennem Teknologisk Institut, der ejer køkkenet.

Foodture Lab ligger i Agro Food Park i Skejby og er et moderne udviklingskøkken med plads til udvikling og test af innovative løsninger inden for fødevarer. Foodture Lab er på 230 kvadratmeter med fem køkkenstationer. Har man ikke brug for al den plads som iværksætter, er der altså nu mulighed for at leje det på delebasis.

- Oplagt samarbejde
- Vi har længe ledt efter en løsning, hvor kulinariske iværksættere kan få adgang til Foodture lab på delebasis. Deleøkonomi er oppe i tiden, så hvorfor ikke bruge princippet på Foodture Lab. I stedet for at etablere vores egen model, var det oplagt at indgå i et samarbejde med Kitchen Collective, forklarer Stig Groven, Centerchef for Fødevareteknologi på Teknologisk Institut.

Køkkenfællesskabet Kitchen Collective blev etableret på Aalborg Universitet CPH i 2015. Siden da har 83 kitcheneurs benyttet sig af Kitchen Collectives faciliteter, og i dag deler 53 kitcheneurs tre køkkener. Fremover vil Foodture Lab indgå som det fjerde køkken.

Det er første gang, Kitchen Collective formidler et delekøkken udenfor København-området.

- En iværksætter vil aldrig nogensinde have mulighed for selv at investere i en facilitet som Foodture Lab. Der er masser af plads og alt det nyeste inden for køkkenudstyr. Man kan bruge Foodture Lab til udvikling af nye madprodukter eller udvikling af alternativ catering eller street food. Derudover forventer vi at bruge Foodture Lab til nogle af de netværksaftener, vi holder for madiværksættere, fortæller Mia Maja Frederiksen fra Kitchen Collective.

Hold dig opdateret med Food Supply DK

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)

JOB i FOKUS

Forsiden lige nu

Rynkeby gik 400 millioner frem på bundlinjen

Scandic Food med bedste resultat i 10 år

Danish Crown afbryder milliardaftale i Kina

Bagedystvinder indgår flødebollesamarbejde med Meyers Bageri

Prognose: Coronakrisen skærer milliarder af fødevareklyngens eksport

Kyllingewraps er kaldt tilbage

Nyhedsbrev

15.531 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Online Avis Arkiv

Easis har sat voldsomt fut under nyhederne

KEN sikrer hygiejnen

Tenax Sild tabte millioner på lagerbøvl

Arbejdsulykker: Her er de 10 farligste brancher

Flad udvikling i kødpakkeri

Navneskifte med til at løfte Valsemøllen

Orkla har købt Havrefras

Ny omsætningsrekord, men OK Snacks dykkede gevaldigt på bundlinjen

Coldstar i sikkerhed efter frysekoks

Madmarkeds omsætning brager frem

Stryhns styrer stadig mod milliarden

Snackkæmpe er tilfreds trods milliontab

Syltefabrik udvider marmeladelinje og skaber job på Samsø

Kohberg tjener penge igen efter tre års tab

Luksus-pizzakæde er konkurs i Danmark

Trolden er på plads i nyt bryghus

Cognacflaske fra 1762 solgt for rekordbeløb på auktion

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Eksperters bud på udfasning af hjælpepakker udskudt

Tomatketchup er kaldt tilbage

Michelin-restauranter konkurs: Kreditorer står i kø med millionkrav

Ekspertgruppe skal udfase økonomiske hjælpepakker

Bryghus klar med verdens første quinoa-øl

Hver restaurantgæst skal have to kvadratmeter

Løgpølse ramt af plastikbøvl

4

Seminar gør branchen klogere på blockchain

Lukkede retssale lægger et røgslør over konkurser i coronakrise

Mikrobryggerier sælger øl på helt ny måde

Flere penge til presset Joe & The Juice

Royal Greenland tjente over 400 millioner

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Bæredygtig uddannelse som VE-Installatør

Nyhedsbrev Juni 2020

Lad FRECON stå på hovedet for dit medicinske udstyr

Grøn software til dine klimamål

KLEEchain

Håndspritstander incl håndsprit - Godt pakketilbud

NU - I dag torsdag kl 11.00 - Lær mere om støbegods

De nominerede til Kantineprisen 2020 er...

Forårstilbud - spar 3.000,00 - Nederman støvfri Sandblæser.

Lad os levere dine næste støttebensplader - Fyns Kran Udstyr

Mere genanvendelse er ikke helt sort

Dansk produktion af støbte designemner i høj kvalitet

SMC bliver virtuel på verdens største online cobot event

HySense® QL 326 - test af pumper

Stort sortiment af hydraulisk værktøj hos Carl Stahl A/S

Electric, autonomous and efficient: sea bus can fill niche

Perfekt vandbehandling takket være regulerbare kapselblæsere

Er laboratoriearbejde hverdagskost i din virksomhed?

Mobil-Gateway: fleksibel dataovervågning

Fra analoge til digitale vejesignaler med Siemens

GTS-institutternes teknologiske infrastruktur

Høj fleksibilitet med modulopbygget endestop

Membransædeventiler i flervejs-ventilblokke i rustfrit stål

Sammenligning af kabinetkølere

Lynhurtig indsats forhindrede langvarigt nedbrud

Send til en kollega

0.165