23948sdkhjf

Jysk topkøkken kan nu lejes på delebasis

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Foodture Lab bliver en del af Kitchen Collective  

Kulinariske iværksættere har fået bedre muligheder for at få fingre i de helt rigtige køkkenfaciliteter.

De kan således nu leje sig ind i Foodture Lab i Skejby via Kitchen Collective, der hjælper såkaldte kitcheneurs i gang ved at tilbyde professionelle, fleksible produktionsfaciliteter.

Dermed deles Foodture Lab af flere kitcheneurs på én gang med hurtig og nem adgang til booking på timebasis. Udlejning og udviklingsforløb til etablerede fødevarevirksomheder går fortsat direkte igennem Teknologisk Institut, der ejer køkkenet.

Foodture Lab ligger i Agro Food Park i Skejby og er et moderne udviklingskøkken med plads til udvikling og test af innovative løsninger inden for fødevarer. Foodture Lab er på 230 kvadratmeter med fem køkkenstationer. Har man ikke brug for al den plads som iværksætter, er der altså nu mulighed for at leje det på delebasis.

- Oplagt samarbejde
- Vi har længe ledt efter en løsning, hvor kulinariske iværksættere kan få adgang til Foodture lab på delebasis. Deleøkonomi er oppe i tiden, så hvorfor ikke bruge princippet på Foodture Lab. I stedet for at etablere vores egen model, var det oplagt at indgå i et samarbejde med Kitchen Collective, forklarer Stig Groven, Centerchef for Fødevareteknologi på Teknologisk Institut.

Køkkenfællesskabet Kitchen Collective blev etableret på Aalborg Universitet CPH i 2015. Siden da har 83 kitcheneurs benyttet sig af Kitchen Collectives faciliteter, og i dag deler 53 kitcheneurs tre køkkener. Fremover vil Foodture Lab indgå som det fjerde køkken.

Det er første gang, Kitchen Collective formidler et delekøkken udenfor København-området.

- En iværksætter vil aldrig nogensinde have mulighed for selv at investere i en facilitet som Foodture Lab. Der er masser af plads og alt det nyeste inden for køkkenudstyr. Man kan bruge Foodture Lab til udvikling af nye madprodukter eller udvikling af alternativ catering eller street food. Derudover forventer vi at bruge Foodture Lab til nogle af de netværksaftener, vi holder for madiværksættere, fortæller Mia Maja Frederiksen fra Kitchen Collective.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Agent køber sig ind hos fiskeproducent

Danforel med ny direktør og mere kapital

Direktør efter voldsom arbejdsulykke: Ingen fejl i Ticans sikkerhed

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Harboes-formand varsler ny spareplan

Harboes ramt på bundlinjen af ledelsesændringer

Nyhedsbrev

15.294 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Dansk kølegigant præsterer bedste regnskab i koncernens historie

Online Avis Arkiv

Direktør og bestyrelsesformand forlader Harboes

Verdens sundeste kornsort skal hjælpe folk med overvægt og diabetes

Diskret saftevandsgigant startede i et udhus i Vanløse

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Bøde: Karse skal behandles som en fødevare

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Falengreen køber sig til mere convenience

Opkøbet af Q Foods skal styrke Falengreens position på det vigtige convenience-marked

Video: Sådan kan sensorer forbedre en fødevareproduktion

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Sprøjter sig til holdbarhed: Californisk plantebelægning skal testes i Danmark

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

1

Brygmester med ny teknologi: I princippet kan jeg sidde derhjemme og sætte det hele i gang

Dansk fødevareeksport på rekordkurs

Dekanter-teknologi løftes til nye højder

103 millioner skal bane vejen til fremtidens fødevareforskning

Fødevarevirksomhederne flokkes om Vejen

Kommunen er ved at opbygge en decideret fødevareklynge i det sønderjyske

Tilflytter: Sagsbehandlerne har forstand på fødevarer

Eksporten af økologi falder efter 12 år med fremgang

Allerede nu sætter 2019 konkursrekord

Nu skal fremtidens fødevarer være helt sikre

Kyllingekød trækkes tilbage - solgt over hele landet

Illegale ansatte: Ny finanslov fordobler bødestraffen

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Lukket anlæg recirkulerer 98 procent af vandet

Svineavlere går imod Danish Crowns klimaindsats

Ægtepar fik millioner for sodavandssucces

1

Coop inviterer små mad-producenter til gratis seminar

Danish Crown Foods har nu ny direktør i Danmark

Trods konkurs: Slagtehus fortsætter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Reducer vibrationer i pakkemaskiner!

SBO Pumpebejds MV Werften

Præisoleret alupex rør med afgrening fra Nordic Pipe ApS

TM Robot Asyril Applikation

Båndsave fra Tyske Freund.

VIDEO: Se hvordan man spoler over 3 kilometer stålwire!

PRO-CONSULT yder også mekanisk service

DiaLabXpo vil bringe dansk Life Science ind i fremtiden

Summit fører Magnesense Differens tryktransmitter

Fremtiden er magisk og automatisk

Copenhagen Pump tilbyder Lutz membranpumper

Lisco Analytical har det rigtige udstyr til måling af lednin

Kontinuerlig online vandanalyse

Vedligeholdelsesfrie og energibesparende løftemagneter

Smart Automation ønsker glædelig jul og godt nytår

Kom til Åbent hus hos jpbc 17. januar

Ny Serie 3000 magnetventiler fra PNEUMAX

Er vi ved at skylle godt business intelligence-håndværk ud?

Forskellige Simatic hjælpeværktøjer fra Siemens

Ara-El ApS: Finder Serie 67 relæer

Lækker din pumpe? Eller ophober den snavs?

Klopumpe fra Axflow reducerer energiforbrug og omkostninger

Leverer du ind til den danske dagligvarehandel?

Billige kuglebøsninger i kompakt design til nem montering

Vælg den rigtige emballage og pak forsvarligt

Send til en kollega

0.182