23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Alectia A/S
Annette Andersen, 43 år, er tiltrådt som markedschef med ansvar for udvikling af investorområdet, primært i Danmark.

Alectia er en rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet bolig, hospitaler, bryggerier og mejerier.

BJ-Gear A/S
Per Albæk er udtrådt af bestyrelsen. Martin Rambusch er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

BJ-Gear er udvikler og producerer gear, gearmotorer, lineære produkter, specialgear samt komplette transmissionsløsninger med speciale inden for bl.a. fødevarebranchen.

Catering Engros A/S
Villy Rasmussen, direktør er udtrådt som medlem af bestyrelsen. Henrik Gundelach, koncernadm. direktør i Dagrofa a/s, er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Mogens Haahr Bagger er indtrådt i bestyrelsen.

Daloon A/S
Lennart Aure Ricard, advokat (H) i Lassen Ricard Advokataktieselskab, er udtrådt af bestyrelsen. Jens Kronborg, direktør i Kronborg & Co. ApS, er tiltrådt som næstformand for bestyrelsen.

Dansk Fødevare Forum
Caroline Rantzau er ansat som ny direktør for Dansk Fødevare Forum. Hun har beskæftiget sig med PR og kommunikationsløsninger for danske og internationale virksomheder hos en række bureauer i Danmark.

Dansk Fødevare Forum er en upolitisk og privat non-profit organisation, som retter sig mod små og store virksomheder og offentlige institutioner i den danske fødevaresektor. Organisationen har til formål at virke som forum for inspiration, viden og debat, der kan medvirke til at styrke hele den danske fødevaresektor, nu og i fremtiden.

Foodservice Danmark A/S
Villy Rasmussen, direktør er udtrådt af bestyrelsen. Henrik Gundelach, koncernadm. direktør i Dagrofa a/s, er tiltrådt som formand for bestyrelsen.
Foodservice Danmark A/S driver engroshandel med føde-, drikke- og tobaksvarer.

J.J. Stål A/S
Erik Steffensen, direktør i E & E Holding ApS, er udtrådt af bestyrelsen. Lars Grundtvig er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

J.J. Stål A/S er underleverandør af komponenter, pladekonstruktioner og røranlæg i rustfri stål og aluminium.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093