23948sdkhjf

Danmarks bedste slagter er fra SuperBest

Slagteren hos SuperBest v/Købmand Dalgaard i Hørsholm vinder Slagterprisen 2010. Begrundelsen: Kompromisløs tilgang til kvalitet, en helt unik forståelse for kundens behov og mod på konstant udvikling.
Danmarks bedste slagter har til huse hos SuperBest v/Købmand Dalgaard i Hørsholm, nord for København.

Slagteren modtog torsdag Slagterprisen 2010, der uddeles af Landbrug & Fødevarer.

Oser af kærlighed
I løbet af de seneste måneder har en jury bestående af syv fagfolk været rundt og besøge en række slagtere, og efter besøgene var der ingen tvivl. Chefkonsulent Torben Blok fra Landbrug & Fødevarer gav denne begrundelse for, at slagtermester Brian Christiansen og hans team har vundet:

Slagtermesteren hos Dalgaard har ingen kunder. Kun gæster. Og de bliver forkælet fra det øjeblik, de træder ind i butikken i Hørsholm til de med et smil på læben forlader den igen. For her oser virkelig af ægte kærlighed til det at sælge kød.

Overrasket prismodtager
Gennem flere år har slagtermester Brian Christiansen sammen med sine ansatte arbejdet hårdt på at kunne præsentere en flot og stemningsfyldt forretning med håndplukkede produkter af høj kvalitet.

- Prisen er et kæmpe skulderklap. Det er dejligt, at der er nogen, der har lagt mærke til, det man gør, og at det dermed godt kan betale sig, lyder det fra en stolt, men også overrasket prismodtager.

- Det kom helt bag på mig, at vi som supermarkedsslagter fik prisen, for jeg havde regnet med, at den ville gå til en af de mere traditionelle privatslagtere, siger han.

Mod på udvikling
Et af formålene med Slagterprisen er ifølge Torben Blok fra Landbrug & Fødevarer, at der skal fokus på den gode kvalitet og det gode håndværk – noget som modtageren af prisen i den grad lever op til.

- Med nogle meget stærke og visionære holdninger til det at sælge kød har slagtermesteren hos Dalgaard Supermarked formået at løfte overliggeren for det gode kødsalg og ændre hele måden, branchen møder kunderne på. Brian og hans team har således taget et væsentligt ansvar og sat handling bag holdning ved dag ud og dag ind at arbejde benhårdt for at videreudvikle slagterfaget, siger Torben Blok.

Opsøgende over for kunderne
For slagtermester Brian Christiansen er det vigtigt altid at være på forkant og først med nye spændende produkter, og han holder sig ikke tilbage for at spørge kunderne til råds.

- Det at vi er opsøgende over for kunderne og får en god dialog gør, at vi er opdaterede med kundens behov. På den måde kan vi være nutidige og i stand til hele tiden at videreudvikle os, siger han.

Fakta om Slagterprisen:
Slagterprisen 2010 blev uddelt af Landbrug & Fødevarer. den 23. september 2010.

Prisen blev indstiftet i 1999 og uddeles dermed for 11. gang i år.

De sidste års vindere:
2009: Rene Martinussen, Salling Super, Aarhus.
2008: Rikke og Henrik Christiansen, Fanøslagteren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099