23948sdkhjf

Kantineseminar: Sådan laver man mad til mange

Køkkenfolk kan få inspiration og networke hos Cookery i Odense
Kantinefolk fra hele landet kan både blive klogere og udvide netværket, når der onsdag 4. oktober er inspirationsseminar i Cookery i Odense.

Heldagsseminaret med titlen "Mad til mange" har deltagelse af cateringlandsholdet og dets sponsorer. Fødevarestyrelsen er medarrangør og vil undervejs via et fagligt indlæg promovere sit nye Måltidsmærke, som "gør det nemt at tilbyde sund og lækker mad i din kantine".

Et oplæg med titlen "Bæredygtig kantine - et krav der forpligter" bliver leveret af specialkonsulent Mette Toftegaard Rasmussen fra Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Cateringlandsholdets sponsorer holder i løbet af dagen en række workshops og giver deltagerne konkrete tips og ny inspiration til de mange muligheder der er, når man laver mad til mange.

Der er fuld forplejning undervejs, og deltagerne kommer med i køkkenet og helt tæt på cateringlandsholdet, når det tilbereder dagens
menu.

Tilmelding til arrangementet, der koster 150 kroner, kan ske på www.cookery.nemtilmeld.dk .

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079