23948sdkhjf

Foodtech Innovation Award 2010 deles mellem Alflow Scandinavia og Videometer

HHK Prins Joachim stod for prisoverrækkelsen ved FoodPharmaTech 2010
Prisen blev dermed delt mellem konkurrencens to bedste bidrag. Delingen af prisen begrundede dommerkomiteens talsmand professor dr. techn. Jens Adler-Nissen, DTU BioCentrum:

- Især to nominerede produkter bejlede kraftigt til prisen, der har til formål at fremme kreativitet og udvikling i fødevarebranchen. Derfor besluttede vi at dele årets FoodTech Innovation Award mellem Alflow Scandinavia og Videometer A/S.

Videometer A/S vandt med sin Videometerliq multispectral stability tester, som sikrer flydende produkters stabilitet. Alflow modtog sin del af prisen for en sanitær magnetstyret kontraventil.

[b)Hæder skal skabe vækst[/b]
Tidligere er Videometer blevet udpeget som gazellevirksomhed i Dagbladet Børsen. Regnskabet for 2008/2009, hvor bruttoresultater var på 13 mio. kr. og et resultat før skat på 4 mio. kr., viste der sig en vækst over en fireårig periode på 190 procent. Det var årsagen til optagelsen på gazelle-listen

Efter mindre vækst grundet finanskrisen er det nu en målsætning af komme på listen igen.

- Nu ser vi tegn på, at væksten er ved at komme igen, da vi får nye projekter og ordrer ind. Så vi tror da på, at vi i 2011 igen vil have en god vækst, således at vi kan komme tilbage på gazellelisten igen, siger adm. direktør og hovedaktionær i Videometer S/S, Leif Dalum, til Dagbladet Børsen.

Videometer har i dag en omsætning på ca. 20 mio. kr., hvoraf eksport udgør 20 procent. Begge tal skal nu forøges markant de kommende år.

Internationale aftaler
Folkene bag Videometer A/S vil bruge opmærksomheden, som følger med prisen, til at skabe vækst i udlandet, så eksporten komme til at udgøre 80 procent af omsætningen indenfor en femårig periode.

Her skal blandt andet en udvidelse af produktionen af egne instrumenter være med til at øge omsætningen.

- Vi er begyndt at lave egne instrumenter, og har af en virksomhed på vores størrelse et rimeligt produktprogram. Dét ben vil vi gerne have udviklet, og vi er nu ved at lave aftaler med agenter i Frankring, Benelux, Finland og England, siger Leif Dalum.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08