23948sdkhjf

Efter opkøb: Svaneke Bolcher får nyt navn

Men de bedste bolcher bliver der ikke pillet ved

Efter at have købt Svaneke Bolcher omkring årsskiftet er de nye ejere, Mariam og Thomas Touray, nu godt i gang med at planlægge fremtiden for deres bornholmske bolcheri.

Og det bliver en fremtid med nyt navn for Svaneke-virksomheden, som nu kommer til at hedde Bolcheriet - lige som de nye ejeres eksisterende virksomhed i Nordjylland, hvor ægteparret har bolcheproduktion i både Løkken og Skagen.

- Folk må godt blive ved med at kalde det Svaneke Bolcher, men officielt hedder det altså Bolcheriet, for at gøre det hele lidt nemmere for os selv, siger Mariam Touray til Food Supply.

Hun lover, at der ikke kommer til at ske revolutionerende forandringer i Svaneke:

Læs også: - Vi skal lave bolcher, til vi bliver 90

- Vi har ikke købt forretningen på Bornholm for at drosle ned. Vi regner med samme antal medarbejdere som hidtil, og der vil også stadig blive lavet helt særlige Svaneke-bolcher. For eksempel kan vi under ingen omstændigheder fjerne Bornholmsk Granit - det er et bolche, som vi også selv elsker, fastslår Mariam Touray.

Ny bolchekoger

Den nye ejer anslår, at Svaneke Bolcher har produceret omkring 20 forskellige bolchevarianter, og selv om nogle af dem vil forsvinde, vil der også komme nye til, lader hun forstå. I første omgang vil Mariam og Thomas Touray "tage det stille og roligt og se, hvad folk er forelskede i".

- Og så skal vi have ansat en ny bolchekoger i Svaneke. I første omgang tager en af vores folk her fra Nordjylland derover og koger bolcher fra omkring påske, og vi kommer selvfølgelig også selv til at pendle kraftigt til Bornholm, siger Mariam Touray.

Bolchevirksomheden i Svaneke vil som hidtil kun være åben i perioden fra påske til oktober, så der er ikke noget usædvanligt i, at der lige nu er stille i det bornholmske bolcheri, hvor Thomas Tourays onkel, Thomas Brandt Ibsen, huserede i 23 år. Han valgte at sælge, fordi hans skuldre ikke længere kan holde til at knokle med bolchefremstillingen.

I alt har omkring 10 medarbejdere været tilknyttet Svaneke Bolcher i de travle perioder, og nogenlunde samme antal kan byen altså regne med også fremover.
Mere om: Bolcher


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Løgismose Meyers klar med ny topchef

Han er hentet fra virksomhedens egen bestyrelse

Fødevarestyrelsen indrømmer: Vi har fejlet

Jyske sømandschips ligner et kæmpehit

Himmerlandskød regner med op imod 50 nye medarbejdere

Sommerens tørke giver små pommes frites

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

Fiskefabrik politianmeldt for listeria-fup

Operation X: Virksomheden solgte laks med listeria-bakterier men forfalskede analyse

Online Avis Arkiv

SIAL: 17 danske fødevarefirmaer under samme hat i Paris

Thorfisk udskyder flytning til næste år

Fiskeselskaber slår sig sammen

Gum by Hviid-folk: Vi giver ikke op

Mini-tyggegummifabrik er stadig på vej trods tvangsopløsning

Nestlé har solgt for 432 milliarder i år

Gærende gløgg kaldt retur

Kendt restauratør tiltalt i stor bedragerisag

Sagen handler blandt andet om indkøb af kød og fisk

Balladen om Thorfisk - lukning eller flytning?

Sjællandsk bryghus lancerer øl-snaps

Nowaco-stifter er død

Preben K. Nielsen stod bag en enorm fødevaresucces

Bilka når madspildsmål 12 år før tid

Varehuskæden har halveret sit madspild. Varehuschef jubler.

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Så er øl-is fra Thy klar

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Primoreels udstiller igen på Scanpack

Opnå besparelser og effektivisering med 100% elektriske produktionsmaskiner!

Hold buffeen varm med VPD's varmebriks i rustfrit stål

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Vi leverer hver uge nye svingkraner til alle typer virksomheder i hele Danmark

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Har du brug for at din maskine kan bremse sikkert ned?

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Kender du indvirkningen på trykluft på fødevaresikkerheden?

Din logistik specialist i Danmark

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

EHEDG + SEEPEX = ”Mere end ren” på FoodTech 2018

R&D inviterer til åbent hus d. 25. oktober

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Dorner’s nye AquaGard 7350V2 sanitære transportbånd har forbedret sikkerhed og ydeevne

EffiMat automatiserer onlinebutikkernes lagre

Siemens hjælper med reducering af tidsforbruget med Virtuel Commissionering

Procesanlæg og styretavler til energisektoren

Integrede solceller i tag, facade og glaspartier - på Building Green I Forum

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Flytbare reol beslag til containere

Omron introducerer nye IoT proces sensorer til flow (E8FC) og tryk (EFPC)

Berendsen-vaskeris fremtidsmål er at vaske 100 % med regnvand og genanvendt...

1,5 Ton vs. 125 Ton

Ny konference om Fødevareemballage

Send til en kollega

0.256