23948sdkhjf

- Vi skal lave bolcher, til vi bliver 90

Bolcheægtepar har tænkt sig at blive ved med at nørde

Med købet for nylig af Svaneke Bolcher på Bornholm er ægteparret Mariam og Thomas Touray nu indehavere af tre bolcherier - men ingen skal forvente, at de af den grund nærmer sig noget, der ligner strømlinet, industriel produktion på den nemme måde.

- Vi nørder omkring det, og selv om vi nu har tre steder, bliver der ikke ændret på kvaliteten, lover Mariam Touray, som sammen med sin mand også driver Bolcheriet i både Løkken og Skagen.

De åbnede i Løkken i 2001 og i Skagen i 2007 - og det kunne de gøre, fordi Thomas Touray voksede op i Svaneke og lærte at lave bolcher af sin onkel, Thomas Brandt Ibsen, der nu har solgt Svaneke Bolcher til nevøen.

Læs også: Efter opkøb: Svaneke Bolcher får nyt navn

- Vi kunne ikke bære, hvis Svaneke Bolcher skulle lukke. Der er jo rigtig meget nostalgi i det her, og for Thomas er det lidt lige som et barndomshjem. Han begyndte at lave bolcher dér som 15-16-årig, siger Mariam Touray - eller "bolchefruen", som hun gerne kalder sig.

Specialbolcher
Det med at nørde handler blandt andet om, at Bolcheriet er kendt for at lave masser af bolcher med indbyggede logoer, hjerter, tekster og andre detaljer - eksempelvis særlige bolcher til bryllup, dåb og konfirmation.

- Thomas er vild til at lave bolcher - og han er også sød, konstaterer Mariam Turay, der ikke kan forestille sig et liv uden bolcher:

- Vi er en familievirksomhed, og vi er i den her branche, fordi vi synes, det er sjovt. Vi skal lave bolcher, til vi bliver 90, siger hun med stor overbevisning.
Mere om: Bolcher


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Så er øl-is fra Thy klar

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Nyhedsbrev

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Online Avis Arkiv

Skare vil udvide sin kødfabrik

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Carlsberg-kontor ransaget

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

Slagteri inviterer indenfor

700 æsker romkugler på en måned

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et lavere niveau

Komplette løsninger inden for intern logistik

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

Send til en kollega

0.281