23948sdkhjf

Aller Aqua fordobler proteinproduktion

Aller Aqua fordobler sine aktiviteter i Tyskland og venter nu en fordobling i omsætningen i løbet af de næste to år.
Aller Aquas samarbejdspartner Emsland-Starke flytter sin produktion af kartoffelstivelse til et fabriksanlæg i tyskland. Det betyder dobbelt op på produktionen af ærteprotein, der anvendes til fiskefoder.

Flytningen af produktionen betyder, at Aller Aqua kan producere ærteprotein hele året og dermed kommer op på at forarbejde i nærheden af 60.000 tons ærter på årsplan.

- Med de hastigt stigende råvarepriser, bliver det naturligvis en stor opgave at skaffe så store mængder, omvendt kan vi se at slutprodukterne også følger med i pris. Så alt i alt tror vi på en fornuftig forretning, lyder det fra fiskefoderproducenten.

- Med dette initiativ har vi nu sat turbo på væksten i det tyske selskab og der er grundlag for, at vi i løbet af 1-2 år har fordoblet nuværende omsætning, uddyber Hans Erik Bylling, CEO og hovedaktionær i Alleer Aqua Group.

Fra 40 til 80 medarbejdere
Den øgede produktionsmængde betyder, at medarbejderstaben skal forstærkes. Og Aller Aqua forventer i løbet af den kommende tid at øge antallet af ansatte med 50 pct., op til ca. 80 medarbejde.

- Vi overtager en lang række af de medarbejdere, som har været hos Emsland-Stärke tidligere og fastholder dermed en meget kompetent arbejdsstyrke, forklarer virksomheden i en pressemeddelelse.

Aller Aqua lever højt på den sundhedsbølge, der skyller ind over den vestlige del af verden, der betyder et øget forbrug af fisk. For Aller Aqua Group sælger netop sin proteinrige fiskefoder til producenter, der opdrætter de essentielle fiskearter, der indeholder de efterspurgte omega-3 fedtsyrer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079