Himmerlandskød med lutter nye i bestyrelsen
Ejerne har trukket sig helt ud af bestyrelsesarbejdet
Lars Andersen er selv trådt ud af bestyrelsen sammen med sønnen Christoffer Rosbjerg Andersen, datteren Louise Rosbjerg Andersen, den hidtidige formand, Jan Mygdam, samt økonomidirektør Louise Bondgaard Godsk.
Hans Peter Jensen er kommet ind som ny formand, og med sig i bestyrelsen har han Jan Thomsen, Karina Boldsen og Carsten Greiffenberg.
Med en ny bestyrelse sender Himmerlandskød ifølge Lars Andersen et kraftigt signal om at ville styrke væksten, blandt andet gennem øget salg af dansk oksekød i ind- og udland, og at placere det påbegyndte generationsskifte i trygge hænder hos en ny, stærk bestyrelse.
Det har længe været planlagt, at Christoffer Rosbjerg Andersen, der nu har titel af underdirektør, skal overtage tøjlerne. Sammen med sin søster, Louise Rosbjerg Andersen, ejer han 80 procent af Himmerlandskød, mens Lars Andersen har de sidste 20 procent.
Det nuværende Himmerlandskød er resultatet af en nylig fusion mellem de fire kødvirksomheder Hjalmar Nielsen, Nordic Beef Hadsund, Kjellerup Eksportslagteri og Himmerlandskød.
- Jeg glæder mig til opgaven som formand for bestyrelsen i Himmerlandskød og er sammen med de øvrige medlemmer indstillet på at lægge de vitaminer, der kræves for at flytte virksomheden til det næste niveau, sigerr den nye bestyrelsesformand, Hans Peter Jensen.
Himmerlandskød producerer p.t. cirka 200 tons kødprodukter om ugen, og der er potentiale til meget mere, mener ejerne.