Himmerlandskød med lutter nye i bestyrelsen

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Ejerne har trukket sig helt ud af bestyrelsesarbejdet

Den nordjyske oksekødskoncern Himmerlandskød har skiftet hele bestyrelsen ud - ifølge direktør og ejer Lars Andersen som led i et planlagt generationsskifte og intentioner om at styrke virksomhedens vækst.

Lars Andersen er selv trådt ud af bestyrelsen sammen med sønnen Christoffer Rosbjerg Andersen, datteren Louise Rosbjerg Andersen, den hidtidige formand, Jan Mygdam, samt økonomidirektør Louise Bondgaard Godsk.

Hans Peter Jensen er kommet ind som ny formand, og med sig i bestyrelsen har han Jan Thomsen, Karina Boldsen og Carsten Greiffenberg.

Med en ny bestyrelse sender Himmerlandskød ifølge Lars Andersen et kraftigt signal om at ville styrke væksten, blandt andet gennem øget salg af dansk oksekød i ind- og udland, og at placere det påbegyndte generationsskifte i trygge hænder hos en ny, stærk bestyrelse.

Det har længe været planlagt, at Christoffer Rosbjerg Andersen, der nu har titel af underdirektør, skal overtage tøjlerne. Sammen med sin søster, Louise Rosbjerg Andersen, ejer han 80 procent af Himmerlandskød, mens Lars Andersen har de sidste 20 procent.

Det nuværende Himmerlandskød er resultatet af en nylig fusion mellem de fire kødvirksomheder Hjalmar Nielsen, Nordic Beef Hadsund, Kjellerup Eksportslagteri og Himmerlandskød.

- Jeg glæder mig til opgaven som formand for bestyrelsen i Himmerlandskød og er sammen med de øvrige medlemmer indstillet på at lægge de vitaminer, der kræves for at flytte virksomheden til det næste niveau, sigerr den nye bestyrelsesformand, Hans Peter Jensen.

Himmerlandskød producerer p.t. cirka 200 tons kødprodukter om ugen, og der er potentiale til meget mere, mener ejerne.




Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

F. HOJER
Super ! At Gi de andre kamp t stregen :

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Jensens Bøfhus fortsætter striben af lukninger

Hamrende dyrt for Baresso at skifte navn

Konkursramt slagteri har fået en afløser

Danskerne køber dyrevelfærd som aldrig før

1

Irma vil løfte færdigretter til nyt niveau

Kæden har bedt Hanegal om at producere

Madhus breder ældremad ud til også de unge

- Folk i alle aldre kan lide vores mormormad, forklarer direktør om færdigret-sats.

Nyhedsbrev

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Slagteri og kødgrossist anmeldes til politiet

Fødevarestyrelsen: Helt almindelige slagtesvin brugt til vildledning

Dansk boble-vin bliver beskyttet

Området omkring Dons ved Kolding er det eneste sted, man må producere Dons-vin.

Stærk dansk fødevareteknologi skal åbne døre i Mexico

Ugens grin: Ufrivilligt jobskifte

OK Snacks solgte mere end nogensinde før

Ny popcornhal med til at sætte skub i omsætningen

1

Arla skal spare tre milliarder kroner

Hotdogbrød med fuldkorn og metalstykker

Anbefalinger sætter nyt fokus på måltider

Markant fald i danske øls alkoholstyrke

Bryggerierne satser på nydelse frem for beruselse - mere drikkevenlige øl vinder frem

Coop vil lukke 47 Fakta-butikker

Kommer ned under 360 butikker på landsplan

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Rod i allergener: Pølse-produkter kaldes tilbage

Ny kampagne: Fødevarestyrelsen slår ned på personlig hygiejne

Royal donation til FødevareBanken

Hvor kommer kødet fra?

Kunderne burde presse producenterne til bedre mærkning af kødets oprindelse, lyder det fra Forbrugerrådet Tænk.

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Åbning af Mikkeller-restaurant udskudt et år.

Nestlé tjener på flexitar-bølgen

Efter konkurs: Chokoladefabrik gør come back

Lille luksus: Din rejemad er blevet dyrere

Bryghus sender 15.300 flasker til Canada

Chr. Hansen klapper i hænderne

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Jimmy Maymann skal digitalisere Foss

1

Dansk madkæde vil ud i Europa

Kunder amok i romkugler: Over 25.000 kugler solgt

Sløj sommer ramte Hjem-Is på bundlinjen

Valsemøllen har kaldt rugmel retur

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Aioli trukket tilbage: Risiko for listeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Morgenseminar om 3D scanning

Laser kapacitet!

Denne vil du ikke røre med en ildtang...

Ny webshop med frysetørrede ingredienser

Det kan du også med tekstil

Ny hjemmeside: bralo.dk

Se hvem der også bruger løfteåg fra Fyns Kran Udstyr A/S

Sikkerhedstrædemåtten PSENmat kombinerer sikker arealovervågning med maskinbetjening

Kompensatorer fra WILLBRANDT Gummiteknik

X-TEND® wirenet forener sikkerhed med tidløst design

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Hvilken automationstopology har du brug for? Lenze tilbyder det hele

Verdens mest miljørigtige alkaline batteri (produceret af 75% genbrugsmateriale) nu også i Danmark.

Enhver håndværkers drømme-skuffedarium

Gode nyheder

Niveaumåling i tanke - alsidig niveausensor erstatter 5 sensorer

Er din virksomhed ”A Great Place to Work”?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Der er fokus på sikkerheden hos Jorgensen Engineering A/S

RS Components lancerer infrarød RS Pro-temperatursensor til industrielt udstyr

Ny generation af oliefrie kompressorer sænker energiforbrug og omkostninger...

Vi leverer sensorer af alle mærker

Bürkert @ Hannover Messe 2018

Corvina Cloud

Ny medarbejder søges!

Send til en kollega

0.238