23948sdkhjf

Himmerlandskød med lutter nye i bestyrelsen

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Ejerne har trukket sig helt ud af bestyrelsesarbejdet

Den nordjyske oksekødskoncern Himmerlandskød har skiftet hele bestyrelsen ud - ifølge direktør og ejer Lars Andersen som led i et planlagt generationsskifte og intentioner om at styrke virksomhedens vækst.

Lars Andersen er selv trådt ud af bestyrelsen sammen med sønnen Christoffer Rosbjerg Andersen, datteren Louise Rosbjerg Andersen, den hidtidige formand, Jan Mygdam, samt økonomidirektør Louise Bondgaard Godsk.

Hans Peter Jensen er kommet ind som ny formand, og med sig i bestyrelsen har han Jan Thomsen, Karina Boldsen og Carsten Greiffenberg.

Med en ny bestyrelse sender Himmerlandskød ifølge Lars Andersen et kraftigt signal om at ville styrke væksten, blandt andet gennem øget salg af dansk oksekød i ind- og udland, og at placere det påbegyndte generationsskifte i trygge hænder hos en ny, stærk bestyrelse.

Det har længe været planlagt, at Christoffer Rosbjerg Andersen, der nu har titel af underdirektør, skal overtage tøjlerne. Sammen med sin søster, Louise Rosbjerg Andersen, ejer han 80 procent af Himmerlandskød, mens Lars Andersen har de sidste 20 procent.

Det nuværende Himmerlandskød er resultatet af en nylig fusion mellem de fire kødvirksomheder Hjalmar Nielsen, Nordic Beef Hadsund, Kjellerup Eksportslagteri og Himmerlandskød.

- Jeg glæder mig til opgaven som formand for bestyrelsen i Himmerlandskød og er sammen med de øvrige medlemmer indstillet på at lægge de vitaminer, der kræves for at flytte virksomheden til det næste niveau, sigerr den nye bestyrelsesformand, Hans Peter Jensen.

Himmerlandskød producerer p.t. cirka 200 tons kødprodukter om ugen, og der er potentiale til meget mere, mener ejerne.




Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

F. HOJER
Super ! At Gi de andre kamp t stregen :

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Skare vil udvide sin kødfabrik

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Ugens grin: Rod i regnskabet

Nyhedsbrev

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Online Avis Arkiv

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Carlsberg-kontor ransaget

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Vega Sea buldrer frem på laksefronten

Feldt igen eneejer af juicefabrikken Seimei

Han har købt alle aktier tilbage

En automatiseret pizza, tak

To robotter har lært at slynge pizzadej

Slagteri inviterer indenfor

700 æsker romkugler på en måned

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Tager kampen op mod sin gamle virksomhed

Naturli' Foods brager frem i England

Nordjysk laksefabrik vokser vildt

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

DTU-direktør: Industrien har brug for mere risikovillig kapital

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et lavere niveau

Komplette løsninger inden for intern logistik

Berendsens industrivask er langt mere miljøvenlig end hjemmevask af arbejdstøj

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholdelse!

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny fødevarepumpe forhindrer at pumpens mineralske olier lækkes i chokoladen

Dansk Procesventilation har færdiggjort projekt med olietågeudsugning fra CNC-maskine

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

Ses vi på Scanpack 2018?

Aunsbjerg viser vejen med lagerrobotter

Trykluft bruges mange steder i fødevareindustrien

Siemens Scalance SC600

IMA DAIRY & FOOD Hamba-Gasti forhandles af Bull Salicath ApS

FromaXe - osteforme som er X-RAY sporbare.

ORIENT fra FICEP - en bore/savestation med fokus på effektivitet!

Boschert-Gizelis høster stor hæder og anerkendelse!

FOODTECH 2018 - Mødestedet for hele fødevarebranchen.

Mød PanPac på Foodtech 2018

Send til en kollega

0.235