- Nu skal der ske noget med de eksportmillioner!

| Af Karsten Nielsen, CEO, Food from Denmark | Tip redaktionen om en historie

Klumme: Systemet er en velsmurt maskine, som administreres af to aktører, der fordeler millioner af kroner til sig selv - og det skal stoppes, konstaterer direktør Karsten Nielsen fra eksportkonsulentfirmaet Food from Denmark i denne klumme. Han har længe kæmpet for at råbe myndigheder og politikere op, og nu foreslår han, at eksempelvis Danmarks Eksportråd overtager uddelingen af støttekroner.

Efter at have sat mig ind i tingene angående tilskudsmidler til dansk økologisk eksportfremme i Fonden for Økologisk Landbrug (FØL), kan jeg konstatere at systemet er en lukket og velsmurt maskine, som administreres af Landbrug og Fødevarer (L&F).

I fondsbestyrelsen for FØL sidder der blandt andet repræsentanter for L&F og fra Økologisk Landsforening (ØL) som er udpeget af fødevareministeren til at pleje erhvervets interesserer. Disse organisationer sidder på 8 ud af 12 bestyrelsesposter. L&F og ØL suger de offentlige midler af Fonden for Økologisk Landbrug under dække af at være erhvervsorganisationer, som plejer alles interesser, men gør de nu det, eller plejer de deres egne interesser?

Strategien er - vi stikker hovedet i jorden og kommenterer ikke på noget, så går det sikkert væk.

Desværre har mine holdninger ikke vundet gehør politisk, selv om alle de virksomheder, jeg taler med, bakker op om mine holdninger, men de gider ikke kæmpe mod et så tungt system og ingen tør stå frem med deres holdning. Det burde ikke være sådan, at et offentligt system kan holde en privat aktør nede, og at offentlige midler til økologisk vækst kan blive fordelt mellem kun to spillere – L&F og ØL. I 2018 gik 100 % af de små 10 millioner til økologisk eksportfremme til L&F og ØL's egne ansøgninger.

Når man påtaler i FØL, at vi ved, at L&F og ØL mødes på forhånd og koordinerer deres ansøgninger, før de sender dem ind til deres egne folk i bestyrelsen, så er svaret blot - det er de ikke bekendt med. Undskyld! Jeg gør opmærksom på at der sker mulige ulovligheder, og jeg forventer at man undersøger om det er sandfærdigt, og jeg forventer ikke et svar, hvor man svarer, at man ikke er bekendt med det.

Når man så kigger lidt dybere, så er FØL administreret af L&F, så det betyder, at FØL skal undersøge deres egne folk. Så forstår jeg straks bedre, at de ikke vil gå i dybden med sagen. Vi har stillet det samme spørgsmål til Konkurrencestyrelsen, men der får vi blot det svar, at man ikke har ressourcer til at gå videre med sagen.

Læs også: Canada-aftalen kan løfte oste-eksport

Jeg driver en lille, privat virksomhed og har ikke ressourcer til at kæmpe mod så store organisationer og offentlige instanser, som ikke ønsker en sag om halsen. De ved jo godt, den er gal. Det, vi påtaler, giver mening og er sund fornuft.

De såkaldte erhvervsorganisationer, som plejer vores alles interesserer, er medlemsbaserede organisationer, som man skulle formode nok mest plejer deres egne og medlemmernes interesserer. I Økologisk Landsforening kan man kun få tilskud til f.eks. Biofach, hvis man er medlem, da kun medlemmer kan deltage. Eksportprojekter, hvor der er offentlige tilskud, burde ikke være betinget af et medlemskab, de burde være åbne for alle.

Hvad er missionen?

Missionen er, at politikerne skaber et erhvervsfremmesystem og en rød tråd omkring dansk fødevareeksport, hvor mine to største konkurrenter ikke sidder og vurderer vores ansøgninger, og ser vores projektideer og budgetter. Det system skal stoppes, og der skal indsættes nogle erfarne folk, uden relationer til ansøgerne – folk, som skal vurdere de indsendte eksportansøgninger. Samtidig skal almindelige habilitetsregler gælde, de er nemlig sat ud af kraft når bestyrelsen vurderer ansøgninger. Som det er i dag, så er det økologiske tilskudssystem i FØL en stopklods for væksten for både konventionelle og økologiske produkter. De burde gå hånd i hånd internationalt – og markedsføres sammen, men så længe der er så mange tilskudstimer at hente til organisationerne, så kommer der ikke til at ske ændringer.

Prøv at spørge andre private aktører i et lukket forum, hvad deres holdning er til den måde, midlerne bliver fordelt på i FØL – de fleste vil sige, at de ikke gider at ansøge, da de ved, at alt er aftalt på forhånd, og at det er spild af ressourcer at lave ansøgninger. Ansøgningsrunden for 2019 er ultimo august 2018, men igen, du skal være klar på at dele dine bedste projektideer med dine største konkurrenter - ikke ligefrem et system, som virker fremmende for den danske dynamik.

Læs også: Scandic Food vil sælge marmelade i Kina

Kunne være fedt hvis nogen kunne argumentere for, hvorfor dette system er så godt, men med alle de mennesker, jeg har talt med, så er der endnu ikke en, som er kommet med nogle fornuftige argumenter. Kender du en?

Alternativt kunne man f.eks. lade Danmarks Eksportråd styre fordelingen af disse eksportmidler, da de er meget erfarne og har et stort netværk af specialister rundt i verden og er upartiske. At man politisk har valgt at placere fordelingen af økologiske tilskudsmidler til eksportfremme ved Fonden for Økologisk Landbrug giver ikke mening.

Det ville være oplagt, at man fra organisationernes side kommenterede på ordningerne officielt, men det virker til, at deres pressestrategi går ud på at holde lav profil.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Kommentarer

Gunder Jensen
Endelig får vi den sammenspiste råddenskab frem i lyset

Mette Roussis
Godt at du tager tyren ved hornene Karsten Nielsen ! Som privat rådgiver indenfor fødevarebranchen kan jeg desværre nikke genkendende til din beskrivelse. Den unfair konkurrence møder man også andre steder i erhvervsfremmesystemet. Og det er umuligt for fødevareproducenter, store som små, at skelne.

Karsten Nielsen
Hej Mette og Gunder
Tak for indlæg.
Problem er at det er de samme folk som sætter dagsorden og strategien, men som altid, så plejer man sine egne interesserer i en erhvervsorganisation. Organisationerne er udpeget af ministeren til at pleje erhvervets interesserer, men medlemskab feks i ØL er et krav for at få adgang til projekterne, som er baseret på offentlige midler. Det giver ikke mening – når de er udpeget af ministeren til at pleje ”erhvervets interesserer”. Skal vi have konkurrence og fair betingelser i Danmark - og udnytte de store muligheder som ligger for danske fødevareeksport for især SMV´erne - så skal system ændres og der skal nytænkning til. Vi skal pleje virksomhedernes interesserer, ikke systemets og erhvervs organisationers interesserer. Samarbejde er selvfølgelig vejen frem, men så længe de sidder på magten og fordeler midlerne, så sker der ingen ændringer i det system. Mener også at man som privat aktør, skal være underlagt konkurrence lovgivningen, men konkurrencestyrelsen ved godt det er politik, så de vil ikke røre sagen med en ildtang. Som lille aktør, har jeg ikke resources til at køre sagen via advokater og lange retssager, men det er så åbenlyst indspist, at jeg virkelig håber på man politisk vil få øjnene op og ændre det system, som er baseret på landbrugsloven af 1972. Stiler gerne op til debat og diskussion, kan nogle overbevise mig om fornuften, så skal jeg være den første til at rette til. Men jeg har haft mange diskussioner, selv folk internt i deres organisationer siger system er indspist, men så længe det er til deres fordel, så ønsker ingen ændringer.
Så tak for i bakker op - jo flere som taler om det i deres netværk jo bedre, så kan vi håber at man politisk for øjnene op.

Paul Holmbeck
En sag så vigtigt som økologieksport og effektiv erhvervsfremme fortjener saglighed.
Derfor er det trist at læse endnu et indlæg fra Karsten Nielsen og Food From Denmark, der er fyldt med graverende faktuelle fejl og usandheder.

For bare at nævne nogle:

Påstand: ”Landbrug & Fødevarer og Økologisk Landsforening mødes på forhånd og koordinerer deres ansøgninger, før de sender dem ind”. Det er usandt.

Ligesom vores forening har afholdt flere møder med Karsten Nielsen om mulige samarbejder om eksportfremme, snakker vi også med L&F og flere private konsulenter. Vi samarbejder bredt. Men beskyldningen om aftalt spil er nonsens. L&F er samarbejdspartner for Økologisk Landsforening på flere områder, men vi er i dén grad også konkurrenter - såvel politisk som aktivitetsmæssigt.

Påstand: ”I Økologisk Landsforening kan man kun få tilskud til f.eks. Biofach, hvis man er medlem, da kun medlemmer kan deltage”. Det er usandt.

De fleste økologiproducerende virksomheder er medlemmer hos os, men det er ikke et krav, at en virksomhed er medlem af foreningen for at deltage på fællesstanden på Biofach. Vi inviterer alle økologiske virksomheder med, og der er flere virksomheder, der deltager, som ikke er medlemmer hos os.

Påstand: ”Som det er i dag, så er det økologiske tilskudssystem i FØL en stopklods for væksten for både konventionelle og økologiske produkter” Det er usandt.
Eksportresultater fra økologisk eksportfremme via Fonden for Økologisk Landbrug taler for sig selv. Økologieksport går frem år efter år, og virksomheder engagerer sig i de fælles fremstød som aldrig før.
Virksomheder deltager kun i eksportfremme-aktiviteter, der hvor de forventer, og tidligere har oplevet, kommerciel gevinst – dvs. hvor der er tale om et relevant marked, en relevant aktivitet samt et professionelt kommercielt setup og en track record for gode eksportresultater.

Påstand: ”At (foreningerne) stikker hovedet ned i jorden og ikke kommenterer på noget (kritik)”. Det er usandt.

Jeg må medgive, at vi i Økologisk Landsforening vælger ikke at svare på alle Karsten Nielsens beskyldninger, når de gentages år efter år. Men både L&F og ØL har flere gange svaret på de kritikpunkter, Karsten Nielsen har rejst – både de officielle og de lange indlæg på LinkedIn med personlige angreb mv.
Karsten Nielsen har også fået fortræde hos Fonden for Økologisk Landbrug og Folketinget.
Så argumenterne er blevet hørt.
Jeg håber at vi nu fremadrettet, kan fokusere på det vigtige arbejde med at fremme økologisk eksport.

Med venlig hilsen

Paul Holmbeck
Politisk Direktør
Økologisk Landsforening

Jens Madsen
Hold da op. Er det i Danmark det foregår? Vildt.

Karsten Nielsen
Kære Paul,

Det er dejligt at min lille klumme har vakt din interesse og tak for dit svar. Du har helt ret - det er meget vigtigt at få tingene frem i lyset, for vi trænger fra dansk side til en kursændring. De konventionelle produkter er nærmest blevet gjort til skamme og økologien har fået alle tilskudsmidlerne til eksportfremme, og det er rigtig mange penge det drejer sig om.

I mit næste linkedin.com indlæg, så skal jeg svare mere dybdegående på mine såkaldte påstande. Kan dog lige hurtig fortælle, at jeg syntes det virker meget underligt for 2018, at alle tilskudsmidlerne (små 10 millioner) er gået til L&F og Øls egne ansøgninger, og disse to organisationer har jo flertal i fondsbestyrelsen. ØL kommer med et kæmpe underskud i 2018. Samtidig er formanden i FØL direkte involveret, da hans virksomhed jo er en af dem som betaler ekstra meget ind til at dække jeres underskud i 2018 fremgår det af jeres hjemmeside, samtidig med han godkender jeres ansøgninger i fondsbestyrelsen. Hans virksomhed har jo også i en årrække deltager i projekterne og haft stor gavn af tilskudsmidlerne.

Har dog til min nuværende research et par spørgsmål, som du måske kan hjælpe mig med.

1) Har der nogen sinde været økonomiske transaktioner mellem nogle bestyrelsesmedlemmer i Fonden for økologisk landbrug og Økologisk Landsforening?

2) Når I aflægger time og projektregnskaber til FØL, så er bilag påtegnet af en revisor og dermed kan jeg ikke søge agtindsigt i disse, selvom det er offentlige midler. Vil Økologisk Landsforening være villig til at udlevere disse bilag/timeregnskaber omkring eksportprojekterne i FØL fra 2015 - 2018, så offentligheden kan sikre sig at alt er gået efter bogen?

3) Hvordan sikrer I jer internt omkring påpasselig omgang med offentlige midler? Jeg kigger lige nu på et bilag i et projektregnskab, som viser at I bruger 5656,25 kr. inkl. moms for 250 stk. luksus visitkort. Disse kan også købes ved lasertryk til under 200 kr. Jeg har en del andre bilag/projekter, jeg kunne kommentere på, men det skal nok komme. Kunne være fedt at høre din holdning til dette?

4) Kunne du venligst uddybe dine argumenter for, hvorfor du finder FØL system så effektivt?

5) Kan du argumentere for hvorfor FØL vælger at bakke om omkring to danske økologiske pavilloner på PLMA 2017, når jeg står med over 20 økologiske industriproduktioner på messen i forvejen, som ikke får økologiske tilskud?

En ide kunne også være, at vi får nogle uafhængige eksportspecialister til at lave en uafhængig undersøgelse af begge parters påstande og komme med en rapport vi begge skal rette os efter fremadrettet? Vi er i gang med at samle penge ind til at kulegrave sagen, pt er der små 100.000 kr, som kan bruges til dette formål, ville da være fedt hvis I ville være en del af det?

Min mission er meget klar, jeg mener det system i FØL, hvor ØL og L&F sidder og fordeler offentlige midler til deres egne ansøgninger ikke burde kunne finde sted i Danmark 2018. Jeg er positiv overfor økologi, men når det bliver indspist og en lukket klub, så skal der kursskifte til.

Debat er vejen frem, så jeg håber Økologisk Landsforening vil kommentere på min kritik.

Food From Denmark A/S
Karsten Nielsen
CEO

Karsten Nielsen
Hej Paul
Har lige et par tillægsspørgsmål, som du måske vil hjælpe mig med til min research.

1) Kunne du være mig behjælpelig med en oversigt på IKKE medlemmer af ØL, som har deltaget i jeres eksportprojekter/messer siden 2015, samt i jeres eksport Academy som i 2016 som fik tildelt 2 millioner kr. Mere så kan jeg jo få verificeret hvis jeg har lavet en forkert påstand, så er jeg helt klar på at komme med en undskyldning, skulle min påstand være fejlagtig. Men igen – jeg har været i branchen i 20 år og de sidste 10 år mindes jeg ikke at have set et ØL eksportoplæg officielt tilgængelig, men kunne da være dejligt, hvis du kunne fortælle mig hvor disse eksportoplæg har været tilgængelige online for ikke medlemmer? Men meget positivt, at det ikke er et krav at være medlem i jeres eksport tilskudsprojekter, det tror jeg mange virksomheder bliver glade for dette, at det er sådan i arbejder og at i så ikke er en medlemsorganisation, hvor medlemskab er et krav.

2) Vi havde en diskussion i sidste uge, som var lidt sjov. FØL fonden er sat i verden for at plejer erhvervets interesser!. Nogle kunne jo lege med ideen om for at få adgang til FØL tilskud, at oprette et dansk handels selskab som så sælger økologisk tysk mælk i private label, så er det helt fint med jer (lige adgang til officielle danske tilskud), at de deltager på den danske stand på BIOFACH/PLMA? Skulle det i teorien ske, ville i så tage denne virksomhed med i projektet?.

3) Sidder også og leder efter finansieringen af jeres PLMA deltagelse 2014, men det har ikke været mulig for mig at finde nogen offentlige finansiering på dette, men i gennemførte projektet alligevel. Kunne du venligst se i jeres projekt afregning, om dette projekt er finansieret af offentlige instans eller det er en projekt i har finansieret på vegne af deltagerne. Har brugt en del tid på at lede, men ikke kunne finde det nogen steder. Bare kort afklaring, ville jeg være taknemmelig, så jeg ikke kommer med forkerte påstande.

Ser frem til at høre fra dig.
Food from Denmark A/S
Karsten Nielsen
CEO

Paul Holmbeck
Kære Karsten

På vegne af Økologisk Landsforening har jeg forsøgt sagligt at kommentere på dit indledende oplæg – primært pga. de faktuelle fejl, du fremfører. F.eks. at L&F og ØL koordinerer ansøgninger, at virksomheder skal være medlemmer af Økologisk Landsforening for at deltage på messer mv. I dit svar undlader du at svare på tilbagevisningen af de centrale anklager, som du rejser. Det er faktuelle forhold, og du bruger det offentlige rum til at gentage usande påstande.
Det er svært at forestille sig andet end, at du vil fortsætte den fremgangsmåde, når du hurtigt svarer med nye anklager mod organisationer og virksomhedsledere uden at forholde dig til, at dine påstande i første indlæg er usande.
Det giver ikke grundlag for debat. Det er heller ikke professionel adfærd, men fremførelse af almen sladder og injurier.
De fleste af de forhold, som du beskriver, er undersøgt af ministeriet og FØL eller addresseret i almindelig organisations- og fondsrevision. Økologisk Landsforenings eksport strategi og eksportaktiviteter beskrives bade I ministeriets Erhvervsteam rapport og på organicdenmark.com.
Resten af dit indlæg er forskellige fisketur eller vedrører FØL-bestyrelsens tanker bag bevillinger - noget som jeg ingen indsigt har i, netop fordi fondsbestyrelsen er uafhængig.
Jeg tror vi stopper her.
Held og lykke med dit arbejde i fremtiden.

Med venlig hilsen
Paul Holmbeck
Politisk Direktør
Økologisk Landsforening

Karsten Nielsen
Kære Paul

Tak for dit svar.

Det er jo relative simple spørgsmål og som jeg skriver, hvis du vil svare direkte på dem, så medvirker du jo til en afklaring om der er noget at skjule. Jeg har ikke noget at skjule, blot et ønske om at få et fair system med fordeling af offentlig midler, som ikke er baseret på en landbrugslov fra 1972, hvor almindelige habilitets regler er sat ud af kraft.

Nu skal vi ikke trætte læserne, tror nu godt de selv kan gennemskue om det system med man skal sende ansøgninger ind til sine egne folk i bestyrelsen lugter lidt. Krydre man det så lige med formanden i fonden som fordeler offentlige midler og ifølge dig er ganske uafhængig, at han så sender faktura til Økologisk Landsforening på ”konsulent timer” til et offentligt finansieret projekt, som bliver betalt af ØL. Kan du så forstå jeg syntes det er underligt, at han kort efter sidder og vurderer jeres ansøgninger og sende millioner i jeres retning, hvor vores ansøgninger får afslag. Faktura er udarbejdet på hans virksomheds brevpapir, men han oplyser også sit CPR nummer på denne, samt en adresse og konto nummer som ser ud til at føre til hans private holdingselskab. Kan du så forstå jeg begynder at stille spørgsmål? og det hele ser lidt indspist ud. Derfor vil jeg da også gerne vide om der er andre faktura fra formanden eller bestyrelses medlemmer i perioden 2015-2018, som er fremsendt til din organisation. Men da i ikke skal udleverer bilag mere ved agtindsigt, så er der jo reelt ingen kontrol. Revisor som laver påtegning, kan have det lidt svært ved at gennemskue bilag, som erfarne aktører kan. Derfor er det så godt med agtindsigt, så er der jo ikke noget at skjule. Normalt når der er en faktura som lugter lidt, så plejer der at være flere. Men det virker jo ikke til at du er interesseret i at få er afklaring, det kan jeg nu godt forstå. Samme med jeres omgang med udgifter som feks det ene bilag jeg påtaler med indkøb af visitkort, virker meget lemfældigt og oser ikke ligefrem af sparsommelighed når det kommer til påpasselighed af offentlig midler.

Samme med finansiering af PLMA 2014 – det er et relativt let spørgsmål at svare på, men igen – du virker ikke ligefrem imødekommende. Det med i udstiller på PLMA med en økologisk stand når vi står der i forvejen, det er altså helt ude i hampen og det vil du vist heller ikke kunne argumenterer dig ud af.

Har mange flere ting jeg vil påtale fremadrettet, da jeg oplever mange gerne vil i dialog med mig og leverer informationer. Så der vil komme flere indlæg for at skabe debat, så vi fremadrettet kan få et dansk tilskuds system, som ikke er en stopklods for væksten.

Skulle jeg fejl komme med forkerte påstande, så skal jeg da være den første til at sige undskyld, hvis det er mig der er gal på den. Har godt nok ikke et pressekorps til at læse mine indlæg igennem eller 7445 tilskuds timer til 4 projekter fra FØL i 2016, som formanden sender i jeres retning. Formanden deltager jo heller ikke i mine projekter og han sender heller ikke faktura til min virksomhed. Men jeg har min sunde fornuft og den siger mig der er noget galt.

Vil man følge sagen, så send mig en invitation til mit netværk på linkedin.com – eller kontakt mig direkte på mail: kan@foodfromdenmark.dk

Med venlig hilsen
Food from Denmark A/S
Karsten Nielsen
CEO

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Hedebølge giver baghjul til dansk slagterigigant

Investorer i hælene på Harboe

Oestergaard A/S henter direktør hos Haarslev Industries

Cannabis-øl ikke lige om hjørnet for Carlsberg

1

Bornholmsk branding hitter

Haarslev-familie vinder over kapitalfond i retten

Nyhedsbrev

Ugens grin: Spil med musklerne

Solrig sommer skæpper i kassen hos Paradis

110 meter høj skorsten kan reducere lugten af døde dyr

Pepsi køber Sodastream i milliardhandel

Rejsegilde på Co-Ro’s ”Powerhouse”

Danish Crown strammer skruen

Skidt for suppevirksomhed

Capnovas danske suppesats lukker butik og omorganiserer virksomheden.

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Glasfund i pulled pork fra Jensens Bøfhus

Danske slagtermestre stævner EU-Kommissionen

Brancheorganisationen Danske Slagtermestre har netop stævnet den danske konkurrencekommissær i EU, Margrethe Vestager, for inhabilitet i sag om spildevandsafgift, som tilgodeser store danske slagterier på bekostning af de mindre.

Kanonår for dansk restaurationsbranche

Ny Them-direktør vil kigge på eksporten

Regeringen vil proppe mere sund mad i danskerne

Slagtere får de mindste lønstigninger

Generation Food Award afholdes for anden gang

Stærk sommer giver opjustering hos Carlsberg

WeDoBurgers lukker og slukker

Rekordsalg af is og sodavand

1.260 pakker jordbæryoghurt trukket tilbage

Smukfests overskudsmad bliver til 6.250 måltider

Københavns Madhus får ny direktør

1

Smukfest bruger kaffegrums i sæben

Giftigt mel tilbagekaldes

Kødproducenter vil også være kødfri

Plyndrede lastbil for chips til 80.000 kr.

Just Eat vil også levere morgenmad

Coop tilbagekalder frikadellepølser på grund af gas

Guld til dansk likør

Svaneke Bryghus får ny direktør

Fødevarekoncern om 2017: Forfærdeligt

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Få ekstra LEED point med Cradle to Cradle

Miniature gear fra ZF Danmark

ARCA - Præsentations video af vores stærke kapsling (elskab / monteringskasse)

Svingnings- og Chokdæmpere fra WILLBRANDT Gummiteknik

Buhl & Bønsøe på LabDays 2018

Markedets bedste stregkodescanner

Sikrer konkurrenceevnen med en kontrolleret hygiejneproces

Hvilke udfordringer har, digitaliseringen?

Danskudviklede, miniature induktive sensorer med integreret IO-link kommunikation

Besøg EGE special sensorer på Brøndby messen 2018

Kræsne katte ville vælge …. en Paintainer® spand

Gevindnitter til ekstreme opgaver

Lead Auditor Kvalitet (På dansk & engelsk)

Vores avancerede 3D-laser udstyr giver præcise målinger

Bageri køber fødevaregodkendte reoler til kølerum

Simens og Ultrafilter Scandinavian - Breating air system

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Små brugervenlige cirkulationspumper

Dansk fællesstand på AgroProdMash 8. – 12. oktober 2018 - skyd genvej til det russiske marked

RS Components introducerer branchens første IIoT sensor-udviklingssæt fra HARTING

Ny svingkran til værkstedet, produktionen eller et helt tredje sted?

Optimering af Sandpiper Membranpumper

Trykmåling og trykregulering hos Burkert Danmark

Pas på hænderne, håndværker!

Hvem vinder årets GS1 Pris?

Send til en kollega

0.28