23948sdkhjf

System Frugt klar med helt ny ledelse

Direktør Peter Bruun har sagt farvel
Aarhus-koncernen System Frugt, der sælger nødder, grøntsager og både tørret og frisk frugt, har udnævnt en ny koncernledelse.

Det sker i forbindelse med, at System Frugts administrerende direktør i de seneste tre år, Peter Bruun, har fået nyt job og onsdag fratrådte sin stilling.

CFO Flemming Ib Windfeld er konstitueret som ny administrerende direktør, commercial director Kim Juhl Sørensen har fået ansvaret for både salg og markedsføring, mens purchasing director Jan Lindberg Jørgensen fortsætter med ansvaret for såkaldt global sourcing.

Peter Bruun står til rådighed for virksomheden i en overgangsperiode, oplyser System Frugt.

- Peter har – sammen med ledere og medarbejdere – gjort et rigtig godt job med at fokusere System Frugt på kerneforretningen med tørret frugt og bær samt nødder og kerner til grønne måltider og sunde snacks. Der er gjort meget for at strømline virksomheden, styrke processer og forbedre tilbuddet til kunderne.

- Det vil vi gerne sige Peter tak for. Nu er System Frugt inde i en ny fase, hvor fokus i højere grad flyttes over på optimeringer af drift, indkøb og salg samt styrkelse af lønsomheden, og vi glæder os til at se den nye ledelse videreføre virksomheden i den ånd, siger bestyrelsesformand Tim Ørting Jørgensen.

- Nye koncepter
Flemming Ib Windfeld ser frem til sin nye opgave:

- Vi har de senere år udviklet en række nye koncepter til dagligvarehandlen og opbygget vores brand Earth Control. System Frugt har nu en stærk position på tværs af de nordiske lande som leverandør af både brandede og private label-løsninger inden for kategorierne grønne måltider og sunde snacks, og den position vil vi gerne styrke. Derfor skal der nu fuld fokus på eksekveringen af strategien, så System Frugt bliver en endnu mere effektiv og innovativ leverandør af naturlige produkter, der er tilpasset markedet, kunderne og forbrugernes behov, siger han.

Om sit jobskifte siger Peter Bruun:

- Jeg har fået et nyt job i Storkøbenhavn, tæt på familien, hvor jeg kan bruge mine erfaringer med ledelse og forandring. Da der nu er en helt klar strategisk retning for System Frugt, og virksomheden har et stærkt grundlag at bygge på, er det et godt tidspunkt for mig at give stafetten videre.

System Frugt blev etableret i 1991 som leverandør af frisk frugt og grønt, men udvidede i 2002 sortimentet med tørret frugt samt bær, nødder og kerner, som siden har været kerneforretningen. Virksomheden beskæftiger cirka 150 medarbejdere i Danmark, Sverige, Finland og Norge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126