23948sdkhjf

Livestream: Bliv klogere med direkte fødevare-snak

Danish Food Cluster sender næste gang om 3D-printet mad

Danish Food Cluster har udviklet et nyt koncept med navnet Food Innovation Talk, FIT - et koncept, der med hjælp fra internettet skal gøre alle interesserede i fødevarebranchen klogere.

Det sker via livesendinger fra danske fødevarevirksomheder, som deler deres viden med seerne i både Danmark og udlandet.

De første par livestreams har været i luften, og det med god succes, fortæller event manager Thomas Hornbæk Jakobsen fra Danish Food Cluster.


- Vores koncept er blevet taget virkelig godt imod, og vi formår at komme langt omkring i verden med budskaberne, fortæller han.

Senest blev der sendt fra Eurofins Steins Laboratorium i Vejen, hvor emnet var

Læs også: Webseere kan være med i et sanseforsøg

Food Innovation Talks bliver efter planen livestreamet cirka en gang om måneden.

Næste gang 30. oktober klokken 10.30.

 For at se med, skal man tilmelde sig via denne webadresse:   https://danishfoodcluster.dk/event/food-innovation-talk-on-3d-printed-food

fødevarefusk, og næste gang rykker livestream-udstyret til Teknologisk Institut i Aarhus.

Dér fortæller specialist i fødevareteknologi Mia Fiilsøe Falkeborg om 3D-printet mad, og det gør hun 30. september klokken 10.30.

Hver Food Innovation Talk varer 30 minutter. Det bliver hver gang filmet ude hos den pågældende virksomhed.

Målgruppen varierer
- Food Innovation Talk er et koncept vi har udviklet til at dele og sprede viden på en let og tilgængelig måde til fødevarevirksomheder i Danmark og udlandet. Det er en platform, som er tilgængelig fra computer eller telefon - alt, der kræves, er en internetforbindelse og 30 minutter, fortæller Thomas Hornbæk Jakobsen.


- Målgruppen varierer fra hver gang i forhold til det enkelte emne. Men en af styrkerne ved dette medie er, at det hurtigt kan deles og bruges af flere personer i en virksomhed. Vi udvælger oplægsholdere og emner ud fra efterspørgsel fra virksomheder, og via vores netværk og kendskab til ekspertiser og aktuelle emner, uddyber han og tilføjer:


- Vi håber at Food Innovation Talk kan være platformen, hvor danske og internationale virksomheder og interessenter kan få øjnene op for styrkerne i den danske fødevaresektor - og potentielt finde nye samarbejdspartnere.


De kommende Food Innovation Talks fra Danish Food Cluster bliver sendt i et samarbejde med Food Supply.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ægtepar tjener millioner på Aarhus Street Food

Nyt bryghus lader Facebook-følgere få indflydelse

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Ny direktør for kokkelandsholdet klar

Sten Sloth Knudsens afløser udpeget

Kødkoncern ramt af nyt millionunderskud

Regeringen skrinlægger klimamærke på fødevarer

Nyhedsbrev

Havrefras-maskine kører uden knas på 16. år

Online Avis Arkiv

Ginproduktion flytter ind på gods

Danske virksomheders skattebetaling satte rekord

Ugens grin: Det grådige skattevæsen

Sommer: Bone's fik mindste plus siden 2003

Nu giver Vestfyen den for alvor Jolly-gas

Fare på færde: Kagefabrik evakueret

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Ny fabrik: Aller Aqua vil bruge 100 millioner kroner

En times Schulstad-produktion ramt af mug

System Frugt har vendt skuden

Nakskov Mill Foods får ny topchef

Dan Jensens afløser bliver leder af to virksomheder

Viborg Bryghus skifter direktør

Efter fem år i fangenskab kan stjålet kalv nu komme hjem til mejeri

Andelsmejeri tjente seks millioner

- Nogle siger, at vi snyder; men det gør vi ikke

Whiskey-elsker har lavet et amerikansk mikrodestilleri i Jylland

- Whiskey-boomet er helt vildt

Knaplund Destilleri er kommet med på en vogn i fuld fart

Skare Food skærer i overskuddet

Arla vil igen lancere 15 nye økoprodukter

Sådan skal dansk gastronomi styrkes

Bryghus bruger fem millioner på udvidelse

Arla klar med klimaplan, der omfatter 70 mejerier

Frilandsmedister ramt af salmonella

Kassen tom i konkursramt tyggegummifirma

Sjællandsk bryghus på kanten af konkurs

Korrosion: Leverpostej kaldt tilbage

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Salmonella fundet i medisterpølse

Nordic Sugar kan nu lave rent dansk øko-sukker

Kokkeriet går i luften med Singapore Airlines

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Michael Larsen ny Sourcing Specialist hos Würth Industri Danmark

DiaLabXpo – unik opbygning og design

SCHMIDT Koblinger

Ny rustfri transportørkæde produktion hos DK Transportbånd

Velkommen til Michael Lautrup - Produktspecialist hos Würth Industri Danmark

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Effektiv luftfordeling i fitnesscenter

BILA udvider salgsteamet i Food afdelingen

Gør som SCT transport! Køb løftegrejet online! Få samme muligheder på Transport 2019 eller lige her

Nyt produkt: Stor Line Vac i rustfrit stål til fødevare, farmaceutika og kemikalier

Færre sygedage pr. medarbejder

SMC opruster salget i Sydjylland

Prevas udvikler nyt software framework til testsystemer

Hvide facader med solceller

Ara-el præsentere ATyS S

Adm. direktør Christian B. Lund, Nørresundby, fylder 60 år den 20. marts 2019.

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Fødevarer til et sundere liv

Stjernestøv over EOT: Astronaut Andreas Mogensen på plads som speaker

IO-Link - hvad er det?

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos...

Det kan du opleve til Plast og 3D måleteknik 2019

Mangler du noget til din fødevareproduktion?

PRODUKTFOKUS: Ergolash surringer

Send til en kollega

0.175