23948sdkhjf

Livestream: Bliv klogere med direkte fødevare-snak

Danish Food Cluster sender næste gang om 3D-printet mad

Danish Food Cluster har udviklet et nyt koncept med navnet Food Innovation Talk, FIT - et koncept, der med hjælp fra internettet skal gøre alle interesserede i fødevarebranchen klogere.

Det sker via livesendinger fra danske fødevarevirksomheder, som deler deres viden med seerne i både Danmark og udlandet.

De første par livestreams har været i luften, og det med god succes, fortæller event manager Thomas Hornbæk Jakobsen fra Danish Food Cluster.


- Vores koncept er blevet taget virkelig godt imod, og vi formår at komme langt omkring i verden med budskaberne, fortæller han.

Senest blev der sendt fra Eurofins Steins Laboratorium i Vejen, hvor emnet var

Food Innovation Talks bliver efter planen livestreamet cirka en gang om måneden.

Næste gang 30. oktober klokken 10.30.

 For at se med, skal man tilmelde sig via denne webadresse:   https://danishfoodcluster.dk/event/food-innovation-talk-on-3d-printed-food

fødevarefusk, og næste gang rykker livestream-udstyret til Teknologisk Institut i Aarhus.

Dér fortæller specialist i fødevareteknologi Mia Fiilsøe Falkeborg om 3D-printet mad, og det gør hun 30. september klokken 10.30.

Hver Food Innovation Talk varer 30 minutter. Det bliver hver gang filmet ude hos den pågældende virksomhed.

Målgruppen varierer
- Food Innovation Talk er et koncept vi har udviklet til at dele og sprede viden på en let og tilgængelig måde til fødevarevirksomheder i Danmark og udlandet. Det er en platform, som er tilgængelig fra computer eller telefon - alt, der kræves, er en internetforbindelse og 30 minutter, fortæller Thomas Hornbæk Jakobsen.


- Målgruppen varierer fra hver gang i forhold til det enkelte emne. Men en af styrkerne ved dette medie er, at det hurtigt kan deles og bruges af flere personer i en virksomhed. Vi udvælger oplægsholdere og emner ud fra efterspørgsel fra virksomheder, og via vores netværk og kendskab til ekspertiser og aktuelle emner, uddyber han og tilføjer:


- Vi håber at Food Innovation Talk kan være platformen, hvor danske og internationale virksomheder og interessenter kan få øjnene op for styrkerne i den danske fødevaresektor - og potentielt finde nye samarbejdspartnere.


De kommende Food Innovation Talks fra Danish Food Cluster bliver sendt i et samarbejde med Food Supply.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156