Nyt magasin med messetillæg og danmarkskort
Food Supply Magazine nr. 12 udkommer i dag – og det kommer ikke alene
Læs forsidehistorien om Odense Marcipan, der har gjort fleksibilitet til et adelsmærke og har vendt minus til plus ved at holde styr på 170 forskellige opskrifter på marcipan.
Og i et større bageri-fokus kan man læse om Smartbakes udenlandske ambitioner, Easyfoods innovation og den fantastiske historie om P.A. Brød i Vejle – det er fire generationer med samme navn; Peter Alfred, Peter Alfred, Peter Alfred og Peter Alfred.
LÆS FOOD SUPPLY MAGAZINE VED AT KLIKKE HER
Men Food Supply Magazine kommer ikke alene – der følger et FoodTech-messemagasin med som optakt til Nordens største fødevaremesse, som er lige på trapperne i Herning. Og sidst men ikke mindst udgiver Food Supply Magazine igen sit store – ja, store, det er 100x70 cm – danmarkskort, hvor hele den danske fødevareindustri er kortlagt.
Velbekomme!
LÆS FOODTECH-MESSEMAGASIN HER