23948sdkhjf

To produktionslinjer klarer 176 forskellige produkter

Easyfood tog en radikal beslutning for 20 år siden

Selvom Easyfood i producerer hele 176 forskellige varenumre, sker det på bare to produktionslinjer. Sådan er fabrikken tænkt fra starten, for en meget høj grad af fleksibilitet er omdrejningspunktet i Easyfoods produktion.

- Da linjen blev tænkt for 20 år siden, var der mange af de produkter, som vi i dag producerer, som vi slet ikke havde forestillet os kunne lade sig gøre. Men fordi vi tænkte fleksibilitet og parathed ind i fabrikken med en modulopbygning, kan det lade sig gøre, siger Flemming Paasch, administrerende direktør hos Kolding-virksomheden Easyfood, der producerer bagværk i convenience-kategorien.

- Vores produktion er unik, fordi den er bygget op til hurtige opstillinger og modulopbygget. Det er en kæmpestor konkurrencefordel. Vores parathed til den ukendte udvikling på markedet nyder vi godt af i dag, konstaterer direktøren.

Han peger på, at produktionslinjerne på fabrikken i Kolding også er unikke på verdensplan.

- Tanken var også, at vi vil lave noget andet, end alle andre laver. Vi vil have en chance for at skabe mere værdi på linjen, end hvis det bare handler om at producere en masse produkter, som alle andre også producerer. Og hvor den eneste måde, som man kan differentiere sig, er på prisen, siger Flemming Paasch.

Otte produktplatforme
Modulopbygningen gør, at der er en meget høj grad af fleksibilitet, og det betyder, at man komme markedet hurtigt i møde i forhold til nye trends.

For at kunne skalere produktion med nye projekter har Easyfood udviklet otte platforme, som nye produkter skal have rod i.

- Vi udvikler produkter inden for de platforme, er det også her, at vi skal sikre, at vi investerer i automatisering og digitalisering. Der er funktioner, som er standard inden for en platform, og som man kan investere i og så lave de mere specifikke investeringer i modulerne, som kan puttes ind og tages væk fra linjerne, siger Flemming Paasch.

Fleksibiliteten betyder, at Easyfood kan producere produkter med både kødfyld, salte fyld og søde fyld.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094