23948sdkhjf

Vestfyen siger farvel til direktør

Poul Mark stopper efter gensidig overenskomst som administrerende direktør for bryggeriet efter 16 år på posten

Danmarks fjerdestørste bryggeri, Bryggeriet Vestfyen, skal have ny administrerende direktør. Den nuværende salgsdirektør for bryggeriet overtager midlertidigt chefstolen efter Poul Mark, der har været administrerende direktør siden 2003. Det oplyser bryggeriet i en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen sker fratrædelsen for at overlade implementeringen af bryggeriets nye strategi til nye kræfter.

- Sidste år var Vestfyen igennem en større strategiproces. Den er mundet ud i en nyt fokus for bryggeriet, hvor vi fremover får mere fokus på vores egne mærkevarer. I arbejdet med at implementere den nye strategi er Vestfyen og Poul Mark blevet enige om, at det nu er tid til at lade nye kræfter komme til og lede og løfte processen. Derfor stopper Poul Mark som administrerende direktør efter gensidig overenskomst, siger bestyrelsesformand Poul Bertelsen, og fortsætter:

- Poul Marks arbejde for Vestfyen har igennem årene altid båret præg af stor loyalitet og professionalisme, og han vil altid være en stor del af bryggeriets lange historie efter så mange år som vores administrerende direktør. Så der er god grund til at takke Poul Mark for hans store indsats. Vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden.

Poul Mark ser nu frem mod nye udfordringer.

Læs også: Bryggeriet Vestfyen presset i rødt af store omkostninger

- Efter så mange år i spidsen er det naturligvis ikke uden vemod, at jeg siger farvel til bryggeriet, de mange ansatte og vores samarbejdspartnere. Men efter moden overvejelse er jeg og bestyrelse enige om, at implementeringen af en ny strategi også kræver nye kræfter. Og derfor er det blevet tid til at prøve noget nyt for mit vedkommende, siger Poul Mark.

Rekrutteringen af bryggeriets kommende direktør sættes nu i gang, og indtil vedkommende er på plads, bliver ansvaret placeret hos 38-årige Rasmus Damsted Hansen.

Han kom til Vestfyen som salgsdirektør for et år siden, og han har tidligere haft en lang række ansættelser i danske fødevarevirksomheder, blandt andet som direktør for Meyer Food.

- Rasmus kender allerede Vestfyen indefra, og han har været en central aktør i tilblivelsen af den nye strategi. Så en samlet bestyrelse har stor tillid til, at Rasmus har de rigtige kompetencer og erfaringer til at løfte opgaven. I første omgang er det midlertidigt, men Rasmus er naturligvis også et emne som den fremtidige løsning. Vi ønsker dog at slå stillingen op, så vi på den måde får det bedst mulige grundlag for at vælge den fremtidige direktør, siger Poul Bertelsen.

Læs også: Kinesere så på øl på Vestfyen

Rasmus Damsted Hansen ser frem til midlertidigt at bidrage i en ny rolle.

- Jeg glæder mig over, at bestyrelsen har tillid til, at jeg i første omgang er den rette mand til at indlede implementeringen af den nye strategi, og jeg ser frem til at varetage den nye rolle. Jeg tror på en spændende fremtid for bryggeriet i takt med, at vi får den nye strategi implementeret, men jeg ved også, at det kræver hårdt arbejde og en dedikeret indsats, og det glæder jeg mig til at gå i gang med sammen med vores mange dygtige medarbejdere, siger Rasmus Damsted Hansen, og tilføjer:

- Vi er landets fjerdestørste bryggeri, og vi er fortsat en af Danmarks største producenter af specialøl. Den position er styrket med overtagelsen af Indslev sidste år. Samtidig har vi investeret markant i vores produktionsanlæg, så vi er bedre rustet til konkurrencen på vores markedet, og vi har nogle omfattende planer om at udvide salget af mærkevarer, både i Danmark og på eksportmarkederne. Så der er bestemt grund til optimisme.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125