23948sdkhjf

Hvem skal have Den Dybe Tallerken 2019?

Nu kan man indstille kandidater til fødevarebranchens innovationspris

Nu er der mulighed for at indstille kandidater til Den Dybe Tallerken, der er den danske kvalitets- og innovationspris for fødevarebranchen.

Prisen går til en fødevarevirksomhed, en organisation eller en person, som "helhjertet og på exceptionel vis skaber innovation og kvalitet i harmoni med omverdenen". Bag uddelingen står netværket Dansk Fødevare Forum.

- Jeg glæder mig meget til at hylde en person eller virksomhed, der gør en særlig indsats for fortsat at udvikle fødevarebranchen i Danmark. Den Dybe Tallerken er et kæmpestort skulderklap og en stor anerkendelse fra kollegerne i branchen, siger Mette Jasper Gammicchia, der er formand for bestyrelsen for Dansk Fødevare Forum og afdelingsleder hos Landbrug & Fødevarer.

Alle med tilknytning til den danske fødevareindustri kan indstille en prismodtager. Prismodtageren udpeges af en dommerkomite nedsat af Dansk Fødevare Forum.

Prisen uddeles i år for 19. gang på Dansk Fødevare Forums årsmøde i København 2. maj. Den Dybe Tallerken overrækkes i år af kokken og iværksætteren Claus Meyer, der på dagen også vil fortælle om sine mangeartede oplevelser, udfordringer og succeser i fødevarebranchen.

Dansk Fødevare Forums årsmøde trækker hvert år op mod 100 deltagere, alle med baggrund i fødevarebranchen.

Det er muligt at indstille kandidater til Den Dybe Tallerken til og med 26. marts. På www.foedevareforum.dk kan man se, hvordan man indstiller.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Nordex Food sætter ny osterekord

Ny brancheorganisation for plantefødevarer har fået navn

Nordfynsk bryggeri genfødes som streetfoodbar

Efter nogle turbulente år vil Munkebo Brewery genopfinde sig selv som kombineret bryghus, spisested og destilleri

Vil brygge øl på whiskyfade

Som mikrobryggeri må man skille sig ud fra mængden

Japansk ølentusiast skal stå i dansk mesterlære

Han er blevet så begejstret for Munkebo Brewerys øl, at han er kommet til Danmark for at lære at brygge nye øltyper

Nyhedsbrev

Ny sukkerboss i Nakskov

Online Avis Arkiv

Ugens grin: Når politik bliver et eventyr

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

1

Plus Pack stak af med prestigefyldt plastpris

Forsker får pris for udvikling af fødevareprotein

90.000 virksomheder risikerer tvangsopløsning

Hæder til frosne pølser i frysetunneller

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Sukkerafgifter nedtoner optimismen hos juiceproducent

Postejer og pålægssalater til socialt udsatte

Bryggeri indgår bæredygtigt samarbejde med overfladebehandler

Topledere ser sorte skyer i horisonten

Midtjysk frugtgrossist konkurs

Danish Crown trodser lavere priser og holder overskud

Opkøb og tiltagende kinesisk eksport har hjulpet Danish Crown til status quo i første halvår trods prisfald

Intech International tredobler overskuddet

1

Schulstads lastbiler lister sig gennem natten

Just-Eat går 12 millioner kroner frem

Burger King lancerer helt ny type kødfri burger i Sverige

Danske fødevarer og royale på charmeoffensiv i Sydkorea

Tommel op: Viborg Bryghus flytter

Seminar: Sådan måler man madspild

Bliv klogere på fødevaresikkerhed

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Lolland-Falster vil tiltrække fødevarevirksomheder

Rokkedahl scorer Den Dybe Tallerken

Risiko for blåt plast i hakket oksekød

Asiatisk øldrikkeri sender salget frem hos Carlsberg

Flensted tilbagekalder kålsalater efter listeriafund

Bornholm vil - måske - putte vilde planter i fødevarer

Ølfestival byder igen på over 1.000 øl

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Næstbedste resultat i KE Fibertecs historie

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Har du brug for hygiejnesluse eller hygiejnerum?

4 millioner EUR til nyt EU-projekt for at sikre en mere bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer

Skab tillid med klima ikon

Produktfokus: YellowLine

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi holder dine processer kørende

Mød Fibox på STF´s årsmødeudstilling i Hillerød, fredag d. 7. juni 2019

Modulært ventilsystem til temperaturregulering

Nye krav til måling af luftforurening på vej

Thybotech ApS har været på kursus ved DICKOW Pumpen i Waldkraiburg ved München i sidste uge.

HF indgår partnerskab

Hvorfor skal man bruge en luftdyse, når man blæser med trykluft?

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Automationsbranchen samles igen i Odense

Massetilpasning: Derfor er det fremtiden

Terasakis TEMBREAK 2 fra Ara-El

BONFIGLIOLI forhandles af Salicath ApS

Lars Lauridsen glæder sig over flot årsregnskab

“Sammen opnår vi topresultater”

Ny kran? Denne kunde fik en budgetpris på under 24 timer!

➡️ Vidste du at...

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Send til en kollega

0.205