23948sdkhjf

Hun vil revolutionere verden: Putter kød i veganske fødevarer

- En overraskende meganyhed, der vil ændre verden fuldstændig og med stor voldsomhed.

Sådan beskriver det nordjyske opfinder-ikon Maria Berg sin seneste opfindelse, som hun i dag lancerer på fødevaremessen i Nøvling: En kæmpestor serie af veganske fødevareprodukter, der alle indeholder både okse- og svinekød i et tophemmeligt blandingsforhold.

- Jeg har arbejdet på det her projekt i to år, og jeg har enorme forventninger. Efter at jeg slog igennem for tre år siden med min "Eatable Bike" er jeg for alvor kommet med i verdens opfinder-elite, men det her ... det er altså helt ubeskriveligt, fastslår Maria Berg.

"Eatable Bike" er nordjydens unikke, spiselige cykel, som hun har patent på, og som indtil nu er blevet et hit i 52 lande, hovedsageligt i Europa og Sydamerika. Produktet er baseret på ideen om, at det ikke skal være noget problem, hvis man bliver sulten, når man er ude og cykle

I 2017 fulgte Maria Berg op med endnu et opsigtsvækkende koncept, "Eatable Bags". Det er poser, der minder om papir, men som kan spises, når man ikke skal bruge dem mere.

Vegan's Delight
Den helt nye serie af veganske fødevarer med kød har hun døbt "Vegan's Delight".

- Jeg overvejede at fortsætte navnekonceptet og kalde dem "Eatable Food", men det har min juridiske rådgiver talt mig fra. Han syntes, at det blev for mystisk, fortæller Maria Berg.

- Men øh ... nogle vil måske mene, at det i det hele taget er mystisk med veganske fødevarer med kød. Er dit koncept gennemtænkt?

- Du glemmer vist, hvem du taler med. Jeg er et opfindergeni, det er almindeligt kendt, og når jeg opfinder noget, skal der ikke stilles næsvise spørgsmål, fastslår Maria Berg bryskt og uden et frækt smil på læben.

Efter lanceringen af "Vegan's Delight" i dag vil hun bruge de kommende 12 måneder på at drage verden rundt på en "Eatable Bike" og præsentere sine færdigretter, brødprodukter og frugtmix på en lang række veganske messer. Når hun vender tilbage 1. april næste år, regner hun med at have ordrer for mindst 1,4 milliarder kroner med hjem i en stor "Eatable Bag".

Læs om andre store, danske opfindelser her:
https://www.berlingske.dk/karriere/her-er-danmarks-mest-geniale-opfindelser-0

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125