23948sdkhjf

Genial opfinder slår til igen: Vil forvandle kaniner til oksekød

- Det her er måske min største opfindelse nogensinde. Større end både mine spiselige cykler og de spiselige bagerposer.

Det fastslår det nordjyske opfinder-ikon Maria Berg om sin seneste opfindelse, som hun i dag lancerer via et videolink fra sin hjemadresse. Dér har hun de seneste måneder arbejdet intenst med et nyt, banebrydende fødevareprojekt, som altså nu er klar: Det er lykkedes Maria Berg at ændre dna-massen fra kaniner på en måde, så en enkelt kanin nu kan omdannes til op imod 40 kilo oksekød i fineste kvalitet.

- Det er en overraskende meganyhed, der vil ændre verden fuldstændig og med stor voldsomhed. Fra de første spæde forsøg og til, at jeg nu står med det færdige resultat, er der faktisk kun gået et par måneder - det er nok det, der overrasker mig mest, siger den nordjyske super-opfinder.

- Efter at jeg slog igennem for fire år siden med min "Eatable Bike" er jeg for alvor kommet med i verdens opfinder-elite, men det her ... det er altså helt ubeskriveligt, tilføjer hun.

Cykler ud med megafon
"Eatable Bike" er nordjydens unikke, spiselige cykel, som hun har patent på, og som indtil nu er blevet et hit i næsten 60 lande, hovedsageligt i Europa og Sydamerika. Produktet er baseret på ideen om, at det ikke skal være noget problem, hvis man bliver sulten, når man er ude og cykle

I 2017 fulgte Maria Berg op med endnu et opsigtsvækkende koncept, "Eatable Bags". Det er poser, der minder om papir, men som kan spises, når man ikke skal bruge dem mere.

I 2018 holdt Maria Berg en opfinderpause, før hun for et år siden vendte tilbage med en helt ny serie af veganske fødevarer med kød. Den døbte hun "Vegan's Delight", men hun fortæller nu, at konceptet ikke rigtig er slået igennem.

Til gengæld har hun enorme forventninger til det nye kanin-/oksekødsprojekt, som hun vil bruge de kommende 12 måneder på at cykle rundt og promovere. Hun har i den forbindelse taget de nødvendige forholdsregler:

- Indtil coronakrisen er drevet over, vil jeg medbringe en megafon, så jeg kan råbe nyheden ud, uden at komme for tæt på folk. Det bliver noget med at parkere cyklen centralt på torve og parkeringspladser, og så bare gå i gang med at råbe. Mit slogan bliver nok "Nu er kaniner oksekød - smag det straks, når du bliver sulten".

- Når jeg vender hjem 1. april næste år, regner jeg bestemt med at have ordrer med for et stort, tre-cifret millionbeløb, siger Maria Berg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11