23948sdkhjf

Tican skifter direktør efter stor succes

Slagterikoncernen Ticans administrerende direktør gennem 24 år, Ove Thejls, har valgt at fratræde ved udgangen af april. Hans afløser bliver Ticans nuværende økonomidirektør, Niels Jørgen Villesen.

Det oplyser Tican i en pressemeddelelse, som blev sendt ud torsdag kort før klokken 11, mens Food Supply havde Ove Thejls i telefonen for at få hans kommentarer til 2018-regnskabet - et regnskab, han betegnede som "kanondejligt".

Situationen er således et godt eksempel på, at journalister altid bør huske at spørge, om der ellers er noget nyt ...

I pressemeddelelsen påpeger bestyrelsesformanden for Tican, Frank Duffe, i forbindelse med direktørskiftet, at Tican de seneste tre år har været igennem en
succesfuld turnaround, som Ove Thejls har stået i spidsen for.

- Ove Thejls har været en markant skikkelse i branchen i mange år og han har ydet en betydningsfuld indsats for Tican både før og efter, at Tönnies kom på banen, siger bestyrelsesformanden med henvisning til, at Tican i 2016 blev overtaget af den tyske Tönnies-koncern.

Ove Thejls indtræder i bestyrelsen for Tican som næstformand fra 1. maj.

Central rolle
Om den nye administrerende direktør, Niels Jørgen Villesen, siger Frank Duffe i pressemeddelelsen:

- Jeg er sikker på, at vi har fundet den rigtige direktør til at overtage posten efter Ove Thejls. Niels Jørgen Villesen har spillet en central rolle i den succesfulde turnaround, og han har et særdeles godt kendskab til virksomheden.

Niels Jørgen Villesen har været ansat hos Tican siden 1998, og siden 2002 har han varetaget posten som økonomidirektør.

I forbindelse med direktørskiftet udnævnes Jens Røjkjær Lyhne som ny økonomidirektør. Han vendte i 2018 tilbage til Tican efter i en årrække at have været væk fra virksomheden og har i denne periode haft direktørposter i flere virksomheder i Thy.

Der oprettes desuden en ny stilling som produktionsdirektør fra august 2019. Den besættes af Carsten Ole Hansen, der kommer fra en lignende stilling hos Scandi Standard i Sverige.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096