23948sdkhjf

Det her er de mange muligheders land

| Af Mads Rømert | Tip redaktionen om en historie

Det er begrænsningens kunst, når man pludselig har fået så meget plads at lege på som To Øl

Med 26.000 kvadratmeter industribygninger og 151.000 kvadratemeter grund er der plads til at udleve mange drengedrømme på To Øl’s nye hjemmebane i Svinninge på Sjælland.

Først og fremmest skal der være bryggeri og destilleri, og så vil der også være brug for ret stor lagerkapacitet til både øl og whisky samt den online-forretning, som To Øl har bygget op. Derudover er der allerede sat gang i cocktailproduktion, og på det samme udstyr planlægges også sodavandsproduktion.



Men det bobler med flere ideer i To Øl, nu hvor man har pladsen.

- Det er vigtigt ikke at lade bygningerne diktere, hvad vi skal lave. Man kan hurtigt komme ud af nogle sidespor, når man har så meget plads. Men når det giver mening for det, vi ellers laver, så skal vi udnytte pladsen, siger Anders Busse Rasmussen.

Han er fabrikschef eller "mayor" i "To Øl City", som han med en god portion humor kalder sig på Linked-In. Og den nyindkøbte fabrik er da også lige så stor som en mindre landsby.

På en lille rundtur på området udpeger den selvudnævnte borgmester et sted, hvor der er planer om engang at starte en pub eller spisested, som kan være åbent i sommerperioden.

Læs også: Top 30: Nørderne kårer årets bedste øl

Plads til en plantage
Og så kunne man jo også dyrke sine egne råvarer. Dengang selve fabrikken var mindre, blev resten af grunden faktisk også brugt som frugtplantage, der leverede råvarer til marmeladeproduktionen på stedet. Man kunne jo forestille sig noget lignende i fremtiden, forklarer fabrikschefen.

- Vi har syv-otte hektar som kan bruges til frugt, som vil kunne bruges i sodavandsproduktion, siger Anders Busse Rasmussen.

- Vi vil også gerne lave vildgæret øl, men det skal laves i en bygning for sig selv, så vildtgæren ikke blander sig med vores almindelige gær og ødelægger den, siger han - og udpeger igen en bygning, der er egnet til formålet.

Det er planen at fremleje lokaler på stedet, men den plan er foreløbig stillet lidt i bero.

- Efterhånden som vi arbejder og får ideer, har vi også fået brug for mere plads, end vi først regnede med. Planen er at fremleje dele af fabrikken, og det kommer vi også til, men vi har ikke turdet gøre det endnu, fordi vi ikke ved, hvor meget plads, vi selv får brug for.







Mere om: To Øl
Hold dig opdateret med Food Supply DK

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)

JOB i FOKUS

Forsiden lige nu

Snackkæmpe er tilfreds trods milliontab

Syltefabrik udvider marmeladelinje og skaber job på Samsø

Kohberg tjener penge igen efter tre års tab

Luksus-pizzakæde er konkurs i Danmark

Cognacflaske fra 1762 solgt for rekordbeløb på auktion

Trolden er på plads i nyt bryghus

Nyhedsbrev

15.523 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Online Avis Arkiv

Nordex Food nåede over de 2 milliarder

Direktøren lovede ikke for meget

Frugtsnack-producent skuffet over regnskab: Vokser for langsomt

Corona har åbnet nye markeder for UV-leverandør

Ny rekord og nyt produkt: Bülows lakridser i topform

Øget priskonkurrence presser Palsgaard

Geia Food med ny rekord er klar til yderligere vækst

Lagkagehuset indrykker modsvar i aviser efter stormvejr

Fiskefabrik investerer millioner i nyt røgeri

Lantmännen Unibake med stærkt forbedret bundlinje

Dan Duck trækker Fødevarestyrelsen i retten - kræver "tocifret millionbeløb"

Ifølge Dan Duck har en fejlagtig kontrolrapport smadret virksomhedens omsætning og omdømme

20-årig bliver restaurantchef hos hurtigtvoksende burgerkæde

Ekspertgruppe: Hjælpepakker bør slutte 8. juli

Postevand-firma fik sit første underskud

Schulstad solgte mere, men tabte 41 millioner

Aftale med Kokkelandsholdet er guld værd for Gråsten Fjerkræ

Tæt på millionen: Gråsten Fjerkræ ser corona som et bump på vejen

Is-ægtepar har udsat eksportdrømmen

Eksperters bud på udfasning af hjælpepakker udskudt

Tomatketchup er kaldt tilbage

Michelin-restauranter konkurs: Kreditorer står i kø med millionkrav

Ekspertgruppe skal udfase økonomiske hjælpepakker

Bryghus klar med verdens første quinoa-øl

Hver restaurantgæst skal have to kvadratmeter

Løgpølse ramt af plastikbøvl

4

Seminar gør branchen klogere på blockchain

Lukkede retssale lægger et røgslør over konkurser i coronakrise

Mikrobryggerier sælger øl på helt ny måde

Royal Greenland tjente over 400 millioner

Flere penge til presset Joe & The Juice

Se alle Medlemmernes egne nyheder

nsd tupH-overfladebehandling – et alternativ til rustfrit st

Styr på kølekæden?

Webinar: Emballage til fødevarer - bioplast

Får du efterset dit faldsikringsudstyr?

Hold dine olier og kemikalier kolde med kølekamre og kølerum

LEEB FLEXIBLES forhandles af Salicath ApS

VS Automatic A/S har nået det højeste PRO Partner niveau

NYHED: Automatisk adgang til hele vores webinar-bibliotek!

Kompakt sensor med diagnostisk system

Specialfremstillede gummiprofiler i europæisk topkvalitet

AutoCAD: Gode muligheder for opgradering af kompetencerne

Undgå maskinnedbrud og overophedningsskader!

Hold styr på dokumentationen på løftegrejet med CS-Portalen

Siemens Simatic Drive Based Controller

SynFlex udvider sit tape-sortiment markant

Release: Rockwell Automation Studio 5000 Logix

SILHORKO skal rense regnvand i Aarhus-bydelen NYE

Lad os skabe varmen og forlæng sommeraftenerne!

Kompakt, alsidig og stærk frekvensomformer

Håndspritstander incl håndsprit - se her ;)

Bernstein A/S leverer et flot resultat for 2019

Når standard-modellen bliver opgraderet

Webinar om Festos nye decentrale installationsnetværk

SMC International Training gør danskerne til eksperter

Ucrete CS - et nyt, enestående, UV-resistent industrigulv

Send til en kollega

0.175